Sohbet Mi 8 Fiyat ?

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21

Mi Mix 2S, Xiaomi'nin kendi sitesinde Mi 8 den daha pahalı. Mix 2S Hepsiburada da 3299 TL ye satılıyor. Mi 8 in daha uygun olacağını düşünüyorum bu yüzden şahısların garantisiz getirip 3500 civarına sattığı, malının da arkasında durmayanlardan cihaz almamanızı öneririm. Dün dolandırılmanın ucundan döndüm bu yüzden bunu yazma gereği duydum. Dolandırıcının ilanı bu:
Bana havale etmemi istedi. Sonra birisi bakacak dedim babam polis memuru numara falan sorguladı sonra Gümüşhanede bulunan polis arkadaşından rica etti cihaza bakması için. Satıcıyla görüştüm ve tamam tamam dedi sonra polis arkadaş bakmaya gelecek dedim sattım cihazı dedi hemen elimde de kalmadı dedi. Bugün arkadaşımdan tekrar arattım ve 2 tane alacağımızı söyledi arkadaş. Havale vs dedi var stokta 10 tane dedi. Dün de 3 tane sattık zaten vs söyledi.
Bu ve bunun gibi olaylardan kaçınmanızı öneririm. Güvenmediğiniz sürece karaborsacılardan almayınız. Kayıtlı 3500 civarı istiyorlar, beklemenizi öneriyorum. En geç 2 haftaya ülkede satışa çıkacaktır.

emresycn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre Soycan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
TCDD Tekniker
Konular
13
Satıcının üyelik tarihi dikkatimi çekti. Bu yüzden çok dikkatli olun.

hasanhha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan huseyi
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
12
bireysel kişilerden almamaya özen gösterin alacaksanız telefon dükkanı falan sabit biyeri olsun en azından dolandırınca dükkanı basabilirsiniz para kolay kazanılmıyo

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127

Mi Mix 2S, Xiaomi'nin kendi sitesinde Mi 8 den daha pahalı. Mix 2S Hepsiburada da 3299 TL ye satılıyor. Mi 8 in daha uygun olacağını düşünüyorum bu yüzden şahısların garantisiz getirip 3500 civarına sattığı, malının da arkasında durmayanlardan cihaz almamanızı öneririm. Dün dolandırılmanın ucundan döndüm bu yüzden bunu yazma gereği duydum. Dolandırıcının ilanı bu:
Bana havale etmemi istedi. Sonra birisi bakacak dedim babam polis memuru numara falan sorguladı sonra Gümüşhanede bulunan polis arkadaşından rica etti cihaza bakması için. Satıcıyla görüştüm ve tamam tamam dedi sonra polis arkadaş bakmaya gelecek dedim sattım cihazı dedi hemen elimde de kalmadı dedi. Bugün arkadaşımdan tekrar arattım ve 2 tane alacağımızı söyledi arkadaş. Havale vs dedi var stokta 10 tane dedi. Dün de 3 tane sattık zaten vs söyledi.
Bu ve bunun gibi olaylardan kaçınmanızı öneririm. Güvenmediğiniz sürece karaborsacılardan almayınız. Kayıtlı 3500 civarı istiyorlar, beklemenizi öneriyorum. En geç 2 haftaya ülkede satışa çıkacaktır.
Hocam ben Gümüşhane Köse ilçesine görevim gereği bir kaç kez gittim. Çok ufak bir yer ve bu gibi açılan ilanlarda kişi nüfusunun az olduğu yerler belirtilir çünkü, elden alınması ve buluşma imkanı zor olduğu için. Dikkat edelim lütfen. Tekrar size geçmiş olsun.
İyi forumlar.

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz daha araştırdım bu fiyat konusunu ve 3 ayrı satıcının Hepsiburada ilanlarına baktım. Satıcıların farkı değil buradaki mesele. Durum çok iyi görünüyor ama.
İthalatçı Garantili(En ucuz olması gerekirken en pahalı):
KVK Garantili:
Xiaomi Türkiye Garantili:

Başta da demiş olduğum gibi Mi 8 Mi 6 ile neredeyse aynı fiyata tanıtıldı. Kur vs hikaye şu an 3000 yuan 2100-2200 yapıyor vergi vs ekleseniz 3000 dolaylarında oluyor bu da demek oluyor ki Xiaomi Türkiye bize gerçek Xiaomi fiyatlarını gösterecek. Gelişi 3000 zaten diyen, garanti vermeyen yaklaşık 600-700-800 kar marjı olan karaborsacılara fırsat vermeyin.

Yasin003

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
4
Biraz daha araştırdım bu fiyat konusunu ve 3 ayrı satıcının Hepsiburada ilanlarına baktım. Satıcıların farkı değil buradaki mesele. Durum çok iyi görünüyor ama.
İthalatçı Garantili(En ucuz olması gerekirken en pahalı):
KVK Garantili:
Xiaomi Türkiye Garantili:

Başta da demiş olduğum gibi Mi 8 Mi 6 ile neredeyse aynı fiyata tanıtıldı. Kur vs hikaye şu an 3000 yuan 2100-2200 yapıyor vergi vs ekleseniz 3000 dolaylarında oluyor bu da demek oluyor ki Xiaomi Türkiye bize gerçek Xiaomi fiyatlarını gösterecek. Gelişi 3000 zaten diyen, garanti vermeyen yaklaşık 600-700-800 kar marjı olan karaborsacılara fırsat vermeyin.
Bence o fiyatlar farklı satıcıların olmasından dolayı öyle. Ve mi mix 2 ye göre mi8in arasından dağlar kadar fark olmasından dolayı türkiye satışının 3bin tlden daha fazla olacakmış gibi geliyor bana. Benim yarın almayı düşündüğüm mi 8 2850 tl ayrıyeten imei kayıt işiyle 3100 falan buluyor. Eğer diyorsanız ki telefonun resmi satışında fiyat en fazla 3bin civarını bulur bekleyebilirim

gabamarul

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
xiaomi mi8
Konular
1
%10 trt bandorulü , %25 ötv, %18 kdv. ötv ve kdv trt bandrolü eklenmiş fiyat üzerinden alınıyor.
pek mümkün görünmese de umarım 3000 liradan garantili satıp piyasayı sallar xiaomi.

emresycn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre Soycan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
TCDD Tekniker
Konular
13
Ürünün yurt dışı satış fiyatına göre hesaplarken şunu da düşünmelisiniz. O adamlar da sattıkları fiyattan kar elde ediyorlar ve bu da demektir ki telefonu daha ucuza satın alıyorlar. Evo firması da ürünleri alırken düşük fiyattan alacak. Bu yüzden fiyatı uçurursa bizi kazıklamak (ki kazıklayacaklar) istediğini anlarız :)

Son düzenleme:

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence o fiyatlar farklı satıcıların olmasından dolayı öyle. Ve mi mix 2 ye göre mi8in arasından dağlar kadar fark olmasından dolayı türkiye satışının 3bin tlden daha fazla olacakmış gibi geliyor bana. Benim yarın almayı düşündüğüm mi 8 2850 tl ayrıyeten imei kayıt işiyle 3100 falan buluyor. Eğer diyorsanız ki telefonun resmi satışında fiyat en fazla 3bin civarını bulur bekleyebilirim
Mi Mix 2 ye göre bakmayın hocam. Onları sadece İthal,kvk,xiaomi olarak bakın kıyaslayın diye verdim. Mi Mix 2S Mi 8 den daha pahalı fakat hepsiburadada ithalatçı garantili fiyatı 3299 yani Mi 8 in daha ucuz olması gerekiyor ki bu da sizin garantisiz alacağınız fiyatla aynı. Ben herkesin beklemesi taraftarıyım güzel şeyler olacak çünkü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünün yurt dışı satış fiyatına göre hesaplarken şunu da düşünmelisiniz. O adamlar da sattıkları fiyattan kar elde ediyorlar ve bu da demektir ki telefonu daha ucuza satın alıyorlar. Evo firması da ürünleri alırken düşük fiyattan alacak. Bu yüzden fiyatı uçurursa bizi kazıklamak (ki kazıklayacaklar) istediğini anlarız :)
Bu konudaki ilk mesajımda Mix 2S ithalatçı garantili linki ve xiaomi sitesinden Mix 2s ve Mi8 fiyatlarının olduğu linkler de mevcut. Hali hazırda hala Mi Mix 2S çinde daha pahalıyken Türkiyede Mi 8 in ondan pahalı olma ihtimalini göremiyorum ben. Aralarında avupa piyasasında 50-60 dolar oynasa 250-300 lira yapar. Bir de ''Garanti Fiyat Farkını'' da zaten linklerle gösterdim. 64 GB Mi 8 2999, 6/128 3299, 6/256 3599 gibi olur bence. 15 gün içinde gelecek zaten.

Son düzenleme:

emresycn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre Soycan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
TCDD Tekniker
Konular
13
"6/128 3299" fiyattan gelirse alırım gibi bir tane, mi 5'im 2.5 sene aradan sonra bozuldu. Şuan "Samsung Galaxy Trend Plus S7580" Çektiğim acıyı siz düşünün. demircialptekin drunk~~

Üst Alt