Çözüldü Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)

reda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
az
Cihazım
galaxy i9300
Konular
1
Hemen hemen hepsi dolandirici.2 aydir 50den fazla mesaj aldim.Fiyatlar tutarsiz.İnanmayin

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu adamın dolandırıcı olacagını sanmam ... cunku youtube dükkanı sitesinde dükkanın nerede oldugu belli adresi var... bize sahtekarlık yapabilir ama ispanya daki birine yapapmaz adam zaten ispanyolca anlatıyor olayı..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ondan kardes inamiyorum .service.global@xiaomi.com yazdim amma bir cevap yok bekliyorum
bende yazdım servise gidin diyor.. fazla bir sey bekleme onlardan

dorukhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doruk
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik
Konular
4
Olaylar hızlı gelişti son 15 günde eminim granti şirketleri bu ay içinde çözücektir(inşallah)onun haricinde izlediğiniz videolara kanmayın biri msj atar ben çözdüm yolla makineyi vs inanmayın.Sık sık hatırlatıyoruz olaki kafanız eser bende dahil dikkatli olmamız lazım.Burda en uzun brick i yaşayanlardanım 3 ay olucak :D. "(Akıllı ve olgun) Mü'min aynı delikten iki defa sokulmaz, ısırılmaz." (Buhârî, Edeb, 83; Müslim, Zühd, 63) buda bize ders oldu .

Hicks

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hicks
Cihazım
Mi 8
Konular
15

Bu başlıkta admin tarafından yapılan resmi duyuruya göre bundan sonra Çin cihazları resmi Global rom çalıştırmayacak ve Global cihazlar da Çin rom çalıştırmayacak.
Hangi cihazların etkilendiği belli değil bu yüzden rom flashlarken artık dikkatli olun . Doğru veya yanlış bilemem. Admin paylaşmış.

2018 ve sonrası tüm modeller için geçerli fakat direk "artık Çin cihazları resmi Global rom çalıştırmayacak ve Global cihazlar da Çin rom çalıştırmayacak." diyemeyiz dikkat edilmesi gereken nokta ve doğru olan şu şekilde "artık Çin cihazları BL kilidi kapalı olarak resmi Global rom çalıştırmayacak ve Global cihazlar da BL kilidi kapalı olarak Çin rom çalıştırmayacak." olmalı.

BL kilidini kapatmadığınız sürece istediğiniz ROM'u kullanabilirsiniz.

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
2018 ve sonrası tüm modeller için geçerli fakat direk "artık Çin cihazları resmi Global rom çalıştırmayacak ve Global cihazlar da Çin rom çalıştırmayacak." diyemeyiz dikkat edilmesi gereken nokta ve doğru olan şu şekilde "artık Çin cihazları BL kilidi kapalı olarak resmi Global rom çalıştırmayacak ve Global cihazlar da BL kilidi kapalı olarak Çin rom çalıştırmayacak." olmalı.

bu dediğiniz zaten burada ki brick olan telefonların karşılaştığı problem değil mi?
yani bl kilitleyip flahslanırsa telefon kullanılamaz hale geliyor.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Telefonun üretim romu dışında her hangi rom yüklenip kilit kapanirsa cihaz brick olur. Aynısı benimde başıma geldi lineage rom yüklü iken kilit kapattım. Cihaz brick oldu. Edl moddan global rom yükleyip açilabildi.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OzanSRC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Doktormovil ile konuştum 90 euro istiyor unbrick için. Ayrıca yetkili hesaba gerek yok diyor ısrarla ama miflash uüzerinden flashliyormus. Pek inanamadim

gokdenizcfe

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yattara
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
30

O zaman sadece kapatmaya izin vermesinler, cihazı kullanılmaz hale getirmenin manası nedir.

OzanSRC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Bu doctor movil le tekrar konuştum cihaz boot olmazsa para iadesi yapıyoruz dedi ama sadecs paypaldan ödeme alıyor. Paypal da malum kapalı bizde

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
paypal sorun değil Singapur dan hesap açıp ödeme yapabilirsin en azından ilk kapandığı zamanlar ben ebaydan bu şekilde alış veriş yapmıştım

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt