Yardım Mi 8 - Bluetooth PUBG

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU Stabil 10.2.2
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar Mi 8 cihazım ile hangi bluetooth kulaklığı denediysem hepsinde oyunun sesi kulaklığa neredeyse 1 saniye geç geliyor. Hiç bir şekilde ses gecikmesi yapmayacak ve müzik dinlerken ses kalitesi tatmin edecek bir bluetooth kulaklık önerebilir misiniz?

Aklımdaki modeller;
Apple AirPods
Xiaomi AirDots Pro

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Kardeşim yazılan yorumları hiç okumadan sana sadece tek bişey söyleyeceğim. Piyasadaki en mükemmel bluetooth kulaklığı da alsan ses gecikmesi yaşarsın, peki neden? Malum bluetooth kulaklıklarda ses aktarımı yazılım desteği ile yapılıyor. Haliyle bu esnada bir gecikme ortaya çıkıyor. Yani sana şu kulaklığı al kesinlikle gecikme yaşamazsın diyemez kimse ki bu işin iöinde olanlar zaten bunu demez. Gecikme istemiyorsan kablolu kullanacaksın. Ha şu var kimisinde gecikme 1 saniye olur, kimisinde 0.5 saniye olur o yazılımın kalitesine bağlı bişey ona lafım olmaz.

Oyla:

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Kardeşim yazılan yorumları hiç okumadan sana sadece tek bişey söyleyeceğim. Piyasadaki en mükemmel bluetooth kulaklığı da alsan ses gecikmesi yaşarsın, peki neden? Malum bluetooth kulaklıklarda ses aktarımı yazılım desteği ile yapılıyor. Haliyle bu esnada bir gecikme ortaya çıkıyor. Yani sana şu kulaklığı al kesinlikle gecikme yaşamazsın diyemez kimse ki bu işin iöinde olanlar zaten bunu demez. Gecikme istemiyorsan kablolu kullanacaksın. Ha şu var kimisinde gecikme 1 saniye olur, kimisinde 0.5 saniye olur o yazılımın kalitesine bağlı bişey ona lafım olmaz.
Hocam kaliteli hiç bir bluetooth kulaklıkta ses gecikmesi yok. Sadece pubg mobile'da var. Ben bilgisayar üzerinden airpods ile lol oynarken gecikme yaşamıyorum. Telefonda okey oynarken yaşamıyorum. Video, film, müzik saymıyorum bile. Sadece pubg mobile yapıyor bunu. 0.5s ile 1s olduğu doğrudur haklısınız, benim deneyimlerimde bu şekilde.

Oyla:

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Hocam kaliteli hiç bir bluetooth kulaklıkta ses gecikmesi yok. Sadece pubg mobile'da var. Ben bilgisayar üzerinden airpods ile lol oynarken gecikme yaşamıyorum. Telefonda okey oynarken yaşamıyorum. Video, film, müzik saymıyorum bile. Sadece pubg mobile yapıyor bunu. 0.5s ile 1s olduğu doğrudur haklısınız, benim deneyimlerimde bu şekilde.

Konu başlığı zaten PUBG olduğu için direk yazdım bunu sadece pubg mobile yapıyor aksini iddaa eden zaten yok ki :)

Oyla:

kayamert

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mert
Cihazım
mi8
Konular
0
Arkadaşlar Mi 8 cihazım ile hangi bluetooth kulaklığı denediysem hepsinde oyunun sesi kulaklığa neredeyse 1 saniye geç geliyor. Hiç bir şekilde ses gecikmesi yapmayacak ve müzik dinlerken ses kalitesi tatmin edecek bir bluetooth kulaklık önerebilir misiniz?

Aklımdaki modeller;
Apple AirPods
Xiaomi AirDots Pro
ARKADAŞLAR GOOGLE PLAY STOR A BT MONO YAZIN bu programı indirin oyun oynarken on tikine basın aktif edin sıfır gecikme ile oynayın

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-09-28-15-33-08-771_com.bedoig.BTmono_Donate.jpg
    Screenshot_2020-09-28-15-33-08-771_com.bedoig.BTmono_Donate.jpg
    177,6 KB · Görüntüleme: 8
Oyla:

Kryfrt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Koray
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Jbl bt110 ,115,220 ses gecikmesi yapmıyor.

Huawei freebuds 3 ve pro yapmıyor.

Huawei freebuds 3i 0.5 sn yapıyor.

Qcy t7 0.5 sn gecikme yapıyor.

Sony w200 c310 0.75 sn ses gecikmesi yapıyor.

Teknosa da çalıştığım için bazı modelleri deneyimledim. Pandemi yüzünden kulaklıkları şu sıra açıp deneyimleyemiyorum.

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Steelseries gibi bir markadan alırsanız yaşamazsınız ama onların fiyatlarıda aşırı pahalı. Diğer türlü (küçük boyutlu) kulaklıklarda her zaman sıkıntı yaşarsınız pubg tarzı oyunlarda.

Oyla:

izzet34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
izzet
Cihazım
mi 8
Konular
14

Aklımdaki modeller;
Apple AirPods
Xiaomi AirDots Pro
her bluetooth kulaklık gecikme yapar senheiser True wireless bile hatta airpods ta yapar işlemci senkronizasyonu olsa bile yapar yani h1 işlemci airpods da Apple da kendi işlemcisi yine a12 a13 neyse o var ona rağmen yapar. yani airpods u xiaomi ye taktığında 150 ms alırsın ıphone a taktığında 100 110 alırsın. değerleri sallıyorum. hem şarj hem kulaklık aparatı olarak baseus L53 tavsiye ederim hızlı şarj destekli bizzat kullanıyorum teknosadan aldım

Oyla:
Üst Alt