Yardım Mi 8 - Bluetooth PUBG

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU Stabil 10.2.2
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar Mi 8 cihazım ile hangi bluetooth kulaklığı denediysem hepsinde oyunun sesi kulaklığa neredeyse 1 saniye geç geliyor. Hiç bir şekilde ses gecikmesi yapmayacak ve müzik dinlerken ses kalitesi tatmin edecek bir bluetooth kulaklık önerebilir misiniz?

Aklımdaki modeller;
Apple AirPods
Xiaomi AirDots Pro

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Ses kasmayı geçtim hoparlöründen arkadaşların sesi hayvan gibi, oyun sesi neredeyse hiç çıkmıyor. Ve kimse yadirgamasin ben girdim mi 4-5 saat oynuyorum rehberim ve gece mesaisinde hiç işim yok vakit geçmiyor. Zaten oyundayken şarja takınca şarj da dolmuyor sabit kalıyor. Hani biraz kulaklıksız oynayıp biraz düz de oynayamıyorum. O yüzden gecikmesiz iyi bir kulaklık şart bana. Vatanda sony wh500 müdür nedir onu denedim 0.5s gecikme yaptı

Oyla:

Xkalibur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre k
Cihazım
Mi 9 se
Meslek
Turizm
Konular
1
n11.com'dan AirMax 2019 Yeni Dokunmatik Siri Uyumlu Bluetooth Kulaklık seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

Oyla:

ibrahim5plus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
88
Sorunun kulaklıkta olduğundan emin misiniz?

Oyla:

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
Bahsettiğiniz cihazların yorumlarına baktım. Ses kalitesi olarak eleştiren olmamış fakat video izlerken bile geriden geliyorlarmış, oyunu düşünmek dahi istemem. Bu ikisi elendi. :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gecikme yaşatma durumu var mı hocam PUBG Mobile'da? Deneyimle durumunuz oldu mu acaba?

Şimdi onun yorumlarına da baktım hocam, genel olarak rezalet şeyler yazılmış. Eğer type c'den hem şarj hem de 3.5mm çeviren aparattan verim alamazsam AirPods almak durumunda kalacağım gibi duruyor. Keşke AirDots Pro kullanan birileri olsaydı forumda. O da iyi gibi görünüyor
Bende hem sarj eden hemde 3.5mm jack giriş yerine sahip aparat var... Sarjdayken kulaklik taktiğinizda telefonunuz sarj olmasindan ziyade sarji sabit kaliyo yada sarj normalden daha az eksiliyo arkadaslar. Bunu bir kac aparat modelinde denedim, normalde hizli sarj yapan sarj basliğiniz yavas dolum yapiyo o yuzden alicağiniz aparattan pek hayir beklemeyin

Bende hem sarj eden hemde 3.5mm jack giriş yerine sahip aparat var... Sarjdayken kulaklik taktiğinizda telefonunuz sarj olmasindan ziyade sarji sabit kaliyo yada sarj normalden daha az eksiliyo arkadaslar. Bunu bir kac aparat modelinde denedim, normalde hizli sarj yapan sarj basliğiniz yavas dolum yapiyo o yuzden alicağiniz aparattan pek hayir beklemeyin
Yalniz bu yazi pubg oynayanlar için dedim yoksa youtube yada facede gezerken sarj dolmasinda sorun olmuyo

Bluetooth kulakliklarin hepsi ayni galiba arkadaslar ses gecikmesi yada problem kaçinilmaz oluyo oyunda ses kasmak istiyorsaniz kablolu kulaklik şart, bende bir kac tane bluetooth kulaklik var hangisiyle denesem ya gecikme var yada seste problem var ki bu sadece pubg de geçerli

Oyla:

nigzes1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezgin
Cihazım
Mi 12 S Ultra
Konular
17
Şöyle bir bakarsak mi8 cihazında sd845 işlemci var bu işlemci AptX Ve AptXHd destekliyor Alacağın Bluetooth kulaklıkta Bu ibarelerin olması lazım bluetooth versiyonu 4.2 üstü olması lazım diye biliyorum

Oyla:

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Şimdilik aparat alıp işimi görüyor mu deneyeceğim. Zaten mi8 ile 100'den 0'a full pubg oynayarak 2 saat 45 dakika kadar bir ekran süresi alıyorum. Bu aparat bu süreyi 5-6 saatlere çıkarır gibime geliyor. Eğer öyle olursa hiç bluetooth kulaklığa para harcamam.

Birinden AirPods bulabilsem onunla denemek istiyorum. Ya da AptX veya AptXHD destekli bir bluetooth kulaklık biliyorsanız önerebilirsiniz.

Oyla:

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
bende teknosa dan aldım bunu fiyatını tam olarak hatırlayamadım da sanırım 200 küsür olması gerek, ve tıpkı senin gibi pubg için almıştım ve ses bunda da 1 saniye gecikmeli geliyor yani sanırım bundan kaçış yok
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
Ses kasmayı geçtim hoparlöründen arkadaşların sesi hayvan gibi, oyun sesi neredeyse hiç çıkmıyor. Ve kimse yadirgamasin ben girdim mi 4-5 saat oynuyorum rehberim ve gece mesaisinde hiç işim yok vakit geçmiyor. Zaten oyundayken şarja takınca şarj da dolmuyor sabit kalıyor. Hani biraz kulaklıksız oynayıp biraz düz de oynayamıyorum. O yüzden gecikmesiz iyi bir kulaklık şart bana. Vatanda sony wh500 müdür nedir onu denedim 0.5s gecikme yaptı
gecikmeye alıştırman lazım kendini, sağa sola dönüşlerin seri olmalı ben de senin gibi şarj sıkıntısından dolayı bluetooth kulaklık ile oynadım baya bi süre alışmıştım hatta öyle alışmıştım ki normal kulaklık la oynayamaz hale gelmiştim psikolojik te olabilir bilmiyorum ama bi yerden sonra gecikmeli sese de alışıyorsun.

Mi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Hocam tabiri caiz ise biz biraz ruh hastası gibi oynuyoruz. Çocukluk arkadaşlarım, sözlüm, abim ve hatta abimin eşi dahil olmak üzere oyunda baya vakit geçiriyoruz. Yani ses gecikmesi olayı ile adam gibi oynayamam ve diğerlerini de etkiler. Bugün vatan bilgisayarda neredeyse bütün kulak üstü kulaklıkları denedim. En iyisi yarım saniye gecikme ile geliyor. Airpods 2'nin incelemesi çıkacak yakında oyunlar için vs. Eğer iyi sonuç verirse onu almayı düşünüyorum. Şimdilik aparat sipariş ettim. :)

Oyla:

Xkalibur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre k
Cihazım
Mi 9 se
Meslek
Turizm
Konular
1
Hocam tabiri caiz ise biz biraz ruh hastası gibi oynuyoruz. Çocukluk arkadaşlarım, sözlüm, abim ve hatta abimin eşi dahil olmak üzere oyunda baya vakit geçiriyoruz. Yani ses gecikmesi olayı ile adam gibi oynayamam ve diğerlerini de etkiler. Bugün vatan bilgisayarda neredeyse bütün kulak üstü kulaklıkları denedim. En iyisi yarım saniye gecikme ile geliyor. Airpods 2'nin incelemesi çıkacak yakında oyunlar için vs. Eğer iyi sonuç verirse onu almayı düşünüyorum. Şimdilik aparat sipariş ettim. :)
Orijinal airpods alsak genede ses geçikmesi olur mu

Oyla:
Üst Alt