Yardım MI 8 Android Pie Sonrası Mevcut Sorunlar

Pych025

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Mi8
Konular
9
Xiai mi 8 cihaz. Dun gelen guncelleme ile global 10.1.1.0 kararli surumu cihaza yukledim. Lakin bi sorun mevcut basina gelen kimse varmi bilmiyorum. Tam ekran kullanimda uygulamalar instagram vs onceden centik kismi ekrana dahil iken simdi kendiliginden centik kismini kesiyor. Bu sorunun sebebi ve cozum yolunu bilen arkadaslar yardimci olabilir mi ? Simdiden tesekkurler.

halit01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
halit
Cihazım
Mİ8
Konular
0

Burada geçenler de 10.1.1.0 güncellemesi vardı. Şimdi girdiğim de ise 10.0.2.0 var yine..

Oyla:

ErcnQ2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ercn
Cihazım
Mi 8
Konular
13
Diğer telefonlara pie guncellemesinden sonra sanal tek tuş gelmiş neden xaomi de böyle bişey yok arayüz de ayarlarda hatta hiç bişey de değişim yok aksine çalışan şeylerde bozulmuş bir tek optimizasyon ve pil iyi gidiyor onun dışında vasat

Oyla:

dudumt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mx
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
0
Arkadaşlar selamlar. Daha önce de sormuştum. Acaba sizde de çentik gizleme kutucuğu yok oldu mu son güncelleme sonrası??

Oyla:

Martinlutersking

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adım
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
37
Pych025 hocam hersey iyi güzel hoşda bu sürüm kararli demisler bana hic öyle gelmrdi pubg nin centiklerde gitmis cigerim yaniyor yaptigima aceleye mi getiriyorlar anlamıyorum guncellemenin tek guzel yani google assistan olmus parmak izi yavaşlamış. Chromede tam ekran film izlerken asagidaki tuslar kaybolmuyor cok ilginc miui bu telefon Allahtan amiral gemisi digerleri nasildir bilemiyorum
Google asistan 10.0.3 telefonumda tum ozellikleri ile turkce olarak mevcut

Oyla:

mrtslmnn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mi8
Cihazım
Mi8
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
0
Öncelikle herkese hayırlı akşamlar arkadaşların bahsettiği problemler bendede var sıralamak istedim;
1. Çentik aç/kapa seçeneği yok
2. Uygulamalar üzerindeki bildirim simgeleri kafasına göre geliyor kafasına göre gelmiyor.
3. Uygulamalardaki çentik olayı kaybolmuş çentiksiz görünüyor yani (pupg/instagram/Messenger vs....) Not: hatta hem Pupg'yi hem Mi8 cihazımı güncelledikten sonra pupg ilk zamanlar çentikliydi bi süre sonra kendi kendine çentik gitti)
4. Ayarlar /Telefon hakkında /sistem güncelleme / sağ üstteki 3 noktalı işarete basınca açılan yerde "YENİLİKLER" kısmına basınca ``Güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok. Oturum açmış olduğunuz hesabın gerekli izinlere sahip olduğunsan emin olun`` diye bir yazı ile karşılaştım önceki sürümde yapılan yenilikler geliyordu. Ve yine aynı sekmede "GÜNCELLEMEYİ İNDİR" seçeneği var ona basıncada "Güncelleme İndirilemiyor" diye yazı çıkıyor önceli sürümde tıklandığında mevcut sürümü indiriyordı tekrar.
Benim için bu önemli diğer arkadaşlardada bu problem varmı acaba ?

Oyla:

Okanondr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okan
Cihazım
Mi8
Konular
0
Cihazım mi8 global room
Android pie yükledikten sonra
1. ana ekrana geçişlerde yavaşlama var 1-2 sn. duraksıyor
2. Pubg ve diğer uygulamalarda çentik kalktı
3. Siyah ekran geliyor bazen, sadece pil göstergesi ve saat görünüyor, bir çağrı gelince yada kapatma tuşuna basınca geçiyor.

Bu durumlar güncellemeden sonra oldu, varmı bi. Çözüm öneriniz?

Oyla:

İlkerp16

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İlker
Cihazım
Mi 8
Konular
8
Okanondr baskan heni guncellemeyi bekle bence yani baska bi cikar yol gozukmuyor bence forumdada bu isi cozebilecek kapasitede bi adam goremedim

Oyla:
Üst Alt