Yardım MI 8 Android Pie Sonrası Mevcut Sorunlar

Pych025

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Mi8
Konular
9
Xiai mi 8 cihaz. Dun gelen guncelleme ile global 10.1.1.0 kararli surumu cihaza yukledim. Lakin bi sorun mevcut basina gelen kimse varmi bilmiyorum. Tam ekran kullanimda uygulamalar instagram vs onceden centik kismi ekrana dahil iken simdi kendiliginden centik kismini kesiyor. Bu sorunun sebebi ve cozum yolunu bilen arkadaslar yardimci olabilir mi ? Simdiden tesekkurler.

chaveal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozan
Cihazım
mi 8
Konular
4
allah rizasi icin 10.0.3.0 fastboot atin donecem vallahi hic sevmedim yeni surumu

Oyla:

gince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
günay
Cihazım
mi 8
Konular
9
ismuta hocam ana ekranin solundaki kisayollarin bulundugu ekranda kisayolu var arti birsey yapmadim sadece guncelleme
Bildiğim kadarı ile oradaki kısayol ile ve tuşa basılı olarak asistan çalışıyordu. asıl önemli olan yani bizlere lazım olan voice match (yanlış yazmadım umarım) özelliği. bu da ülkemizde türkçe olarak daha sunulmadı.

Oyla:

jeano

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
0
ekran otomatik parlaklık ayarı berbat çalışmaya başladı. inanılmaz karartıyor ekranı. sizde de var mı?

Oyla:

gince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
günay
Cihazım
mi 8
Konular
9
ekran otomatik parlaklık ayarı berbat çalışmaya başladı. inanılmaz karartıyor ekranı. sizde de var mı?
aynısı ben de de var. otomatik yaptığımda neredeyse gözüm mü görmez oldu diyordum. mecburen otomatikten çıkarttım.

Oyla:

anticlock

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
FIRAT
Cihazım
Mi 8
Konular
12
Evet, ekran ışığını otomatiğe aldığımızda problem yaşıyoruz fakat dikkatimi çeken şu oldu;

Telefon , normal ışıklı ortamlarda otomatik aydınlatmayı güzel çalıştırıyor. Fakat karanlık bir ortama girdiğinizde, otomatik moddaki ekran ışığı en düşük seviyeye geliyor. Sonrasında ortam ışığı normal olan bir alana geçtiğinizde ise otomatik ekran ışığı arttırımı yapmıyor.

Bir enteresanlık var.

Oyla:

Mi8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RN
Cihazım
Mi8
Konular
17
Ben böyle bir sorun yaşamadım hiç hatta bir önceki sürüme göre daha stabil çalışıyor .
Evet, ekran ışığını otomatiğe aldığımızda problem yaşıyoruz fakat dikkatimi çeken şu oldu;

Telefon , normal ışıklı ortamlarda otomatik aydınlatmayı güzel çalıştırıyor. Fakat karanlık bir ortama girdiğinizde, otomatik moddaki ekran ışığı en düşük seviyeye geliyor. Sonrasında ortam ışığı normal olan bir alana geçtiğinizde ise otomatik ekran ışığı arttırımı yapmıyor.

Bir enteresanlık var.

Oyla:

Hesede

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
0
İşte bende de yazılım güncellendi pubg de hala çentik duruyordu. Oyun güncellendi çentik gitti. Sıfır kurulumla ilgili olacağını düşünmüyorum bence aceleye gelmiş bir yazılım. Yeni gelecek güncellemeye bakacaz artık

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pubgye gelen güncelleme ile ayarlarda çentik kapma, kavisli ekran ve çentik açma ayarı getirildi. Varsayılan olarak çentik kapalı geliyor. Oyundaki ayarlara bakın orada göreceksiniz zaten

Edit: çentikli ekran ayarını yaptım yine çentiksiz oldu fixlenir umarım

Son düzenleme:
Oyla:

halit01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
halit
Cihazım
Mİ8
Konular
0
Güncelleme geri mi çekildi acaba? Resmi sitesin de android 9 güncellemesi paylaşılmıştı şimdi girdiğim de gözükmüyor. Ve bir kaç forum sitesin de denk geldim önceden güncelleme var diyenler şuan da indiremiyormuş "son sürümdesiniz" diyormuş bilgisi olan var mıdır?

Oyla:

Kamboc1225

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yakup Ş.
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
2
İnş geri çekmiştir en azından temiz düzgün bir güncelleme gelir en kısa zamanda. Resmi sitenin linkini paylaşabilir misin

Oyla:
Üst Alt