Yardım MI 8 Android Pie Sonrası Mevcut Sorunlar

Pych025

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Mi8
Konular
9
Xiai mi 8 cihaz. Dun gelen guncelleme ile global 10.1.1.0 kararli surumu cihaza yukledim. Lakin bi sorun mevcut basina gelen kimse varmi bilmiyorum. Tam ekran kullanimda uygulamalar instagram vs onceden centik kismi ekrana dahil iken simdi kendiliginden centik kismini kesiyor. Bu sorunun sebebi ve cozum yolunu bilen arkadaslar yardimci olabilir mi ? Simdiden tesekkurler.

İlkerp16

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İlker
Cihazım
Mi 8
Konular
8
Pych025 hocam hersey iyi güzel hoşda bu sürüm kararli demisler bana hic öyle gelmrdi pubg nin centiklerde gitmis cigerim yaniyor yaptigima aceleye mi getiriyorlar anlamıyorum guncellemenin tek guzel yani google assistan olmus parmak izi yavaşlamış. Chromede tam ekran film izlerken asagidaki tuslar kaybolmuyor cok ilginc miui bu telefon Allahtan amiral gemisi digerleri nasildir bilemiyorum

Oyla:

Pych025

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Mi8
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen benimden ilk olarak pub-g oynarken dikkatimi cekmisti alismistik rahat oynamaya :)) bakindim bayağı tam ekran kullanimda uygulamalar listesinden falan degismeyi denedim ne mümkün tik bile kapanip acilmiyor. Sacma bi durum guncelleme bana da sıkıntılı geldi biraz. Bakalim baska bu sorun basina gelen olur çözüm yontemini bilen bulan olur onlardan haber bekleyecez baska çare yok.

Oyla:

İlkerp16

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İlker
Cihazım
Mi 8
Konular
8
Peki hocam chromede film izlerken tuslar gizlenmeme gibi bir problemin varmi? Guncelleme olmamis baskasininda yapacagi is dehil bu yeni guncelleme gelirse duzelir belki

Oyla:

ismuta

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Pych025 hocam hersey iyi güzel hoşda bu sürüm kararli demisler bana hic öyle gelmrdi pubg nin centiklerde gitmis cigerim yaniyor yaptigima aceleye mi getiriyorlar anlamıyorum guncellemenin tek guzel yani google assistan olmus parmak izi yavaşlamış. Chromede tam ekran film izlerken asagidaki tuslar kaybolmuyor cok ilginc miui bu telefon Allahtan amiral gemisi digerleri nasildir bilemiyorum

Merhaba Google Asistanı nasıl yüklediniz? Link vs filan var mı?

Oyla:

dudumt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mx
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
0
Merhabalar. Benim de son 10.1.1.0 güncellemesi alındıktan sonra çentik sorun olmaya başladı. Çentiği kapatıp açmayı kaybettim, bulamıyorum. Çözümü hakkında yardım edebilecek var mı?? Teşekkür ederim şimdiden.

Oyla:

alikezer07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
1
Pubg'de sıkıntı yoktu. Dün pubg güncellendi çentik yalan oldu :D

Benim gördüğüm sıkıntılar:
- Renkler biraz daha açık gibi.
- Güç tasarrufunu kapat sekmesi yok kalkmış bu yüzden uygulamalara istisna eklesem bile yine de bildirimler sonradan düşüyor.
- Bildirim geldiğinde uygulama üstünde bildirim işareti çıkmıyor ara sıra kafasına göre çıkıyor.
- Açık uygulamaları sağa iterek rahatlıkla kapatıyorduk şimdi daha simetri itmek gerekiyor.

Aceleye gelmiş bi sürüm gibi hiç yayınlamasalar da olurdu.

Oyla:

İlkerp16

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İlker
Cihazım
Mi 8
Konular
8
ismuta hocam ana ekranin solundaki kisayollarin bulundugu ekranda kisayolu var arti birsey yapmadim sadece guncelleme

Oyla:

Pych025

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Mi8
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pubg'de sıkıntı yoktu. Dün pubg güncellendi çentik yalan oldu :D

Benim gördüğüm sıkıntılar:
- Renkler biraz daha açık gibi.
- Güç tasarrufunu kapat sekmesi yok kalkmış bu yüzden uygulamalara istisna eklesem bile yine de bildirimler sonradan düşüyor.
- Bildirim geldiğinde uygulama üstünde bildirim işareti çıkmıyor ara sıra kafasına göre çıkıyor.
- Açık uygulamaları sağa iterek rahatlıkla kapatıyorduk şimdi daha simetri itmek gerekiyor.

Aceleye gelmiş bi sürüm gibi hiç yayınlamasalar da olurdu.

Pub-g ye gelen guncellemeyi daha simdi yukledim hala ayni centik gitmis yazilim yukledikten sonra gitmisti zaten oyunun guncellemesini karistirma sen simdi. Yazilim aynen sıkıntılı bir sürü sorun mevcut bildirimler soyledigin gibi uygulama isaretleri kafasina gore isin tersi acik olan bildirimler bile kilit ekranina dusmuyor. Bu sorunlar icin illa temiz kurulum filan mi yapmak gerekli ? Temiz kurulum yapan var ise onlarda da bu sorunlar varmi ? Yeni gelecek kucuk guncellemelerle düzeltilir bunların hepsi ayri bi soru. Ne diyelim beklemekten baska çare kalmıyor bari bi bilen ciksa da adam akilli bilgilendirse cok iyi olacak.

Oyla:

alikezer07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
1
Pub-g ye gelen guncellemeyi daha simdi yukledim hala ayni centik gitmis yazilim yukledikten sonra gitmisti zaten oyunun guncellemesini karistirma sen simdi. Yazilim aynen sıkıntılı bir sürü sorun mevcut bildirimler soyledigin gibi uygulama isaretleri kafasina gore isin tersi acik olan bildirimler bile kilit ekranina dusmuyor. Bu sorunlar icin illa temiz kurulum filan mi yapmak gerekli ? Temiz kurulum yapan var ise onlarda da bu sorunlar varmi ? Yeni gelecek kucuk guncellemelerle düzeltilir bunların hepsi ayri bi soru. Ne diyelim beklemekten baska çare kalmıyor bari bi bilen ciksa da adam akilli bilgilendirse cok iyi olacak.
İşte bende de yazılım güncellendi pubg de hala çentik duruyordu. Oyun güncellendi çentik gitti. Sıfır kurulumla ilgili olacağını düşünmüyorum bence aceleye gelmiş bir yazılım. Yeni gelecek güncellemeye bakacaz artık

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt