Sohbet Mi 8 Alınır mı ?

Ynsgltkn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Sağolasın dostum açıklama için buna'da kulaktan dolma derler :) Ben diyorum arkadaşa olumlu olumsuz konulara bakım veya sizin düşünceniz zıt düşme çabasındalar neyse kendi düşünceleri sağolasın açıklama için göz önünde bulundururlar.

Arkadaşlar sırası ile mi max 2 mi mix 2 ve mi 8 kullandım ve halen mi 8 kullamaktayım. Yazdığım sorunlar canımı sıkıyor. Bunları dile getirmek suçmu. Tamam dört dörtlük hiçbir cihaz yoktur eyvallah da şu sorunlarda aylardır giderilmezmi Allah aşkına. Yani çözün şunları bu tarz alınırmı bu telefon diye mesaj atan herkese ilk ben durmayın alın diyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Global versiyon mu cihazınız hocam?

Evet hocam global versiyon. Ama bu sorunların versiyonla hiçbir ilgisi yok. Mesela bölge Türkiyede yüz kilidi açık olan var mı? Yada aod ekranına whatsapp bildirimi gelen var mı ?

Ynsgltkn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 8
Konular
6
global versiyon ve çin versiyonu arasında donanımsal bir fark var mı?

Bildiğim kadarıyla yok.

Ayrıca güncelleme yayınlayıp geri çeken kaç tane marka var. Çocuk oyuncağımı bu. 1-2 saat arayla güncelleme varmı diye kontrol ediyoruz. Aman gelir kaçırmayalım diye.

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Arkadaşlar sırası ile mi max 2 mi mix 2 ve mi 8 kullandım ve halen mi 8 kullamaktayım. Yazdığım sorunlar canımı sıkıyor. Bunları dile getirmek suçmu. Tamam dört dörtlük hiçbir cihaz yoktur eyvallah da şu sorunlarda aylardır giderilmezmi Allah aşkına. Yani çözün şunları bu tarz alınırmı bu telefon diye mesaj atan herkese ilk ben durmayın alın diyeceğim.
Hocam cihazin global versiyon mu diye bu yüzden sordum.
1)aod sorunu: ışık patlamasını kastediyor iseniz ben de yok bu sorun ve yazılımsal olduğuna inanıyorum. Yok aod samsung gibi farklı şekillere girmesini istiyorsanız bence bu sorun değil. Ayrıca yeni güncelleme ile aod ekranının şekli semalini istediğimiz gibi ayarlayabilecegiz.
2)gps sorunu: ben hiç yaşamadım. Cihaz global değil ise global rom yükleyerek satılıyor satıcılar tarafından. Rom yükleme esnasında sıkıntı olabilir. Temiz bir kurulum ile tekrar deneyebilirsiniz.
3)çentik sorunu: çentik kapanması pie rom ile devre dışı kaldı. Bu bi sorun değil bence. Çünkü alırken bu cihazın centikli olduğunu biliyorduk. Yok bazı oyun ve uygulamalarda yaşanan çentik sorunundan bahsediyorsaniz bu cihaz ile ilgili değil uygulamaların çentiğe uygun olmamasından. Geliştirici uygulamaya güncelleme getirmeli.
4)yüz tanima: Türkiye de yuz tanıma olmaması bence de çok saçma ama bölgeyi Azerbaycan seçerek bu sorun ortadan kalkıyor. Azerbaycan seçmenin hiç bir eksi yönü yok.
Umarim sorunlarınız çözülür ve keyifle kullanmaya devam edersiniz cihazınızi. Bu sorunlar kronik değil çünkü. Hayırlı akşamlar dilerim.

global versiyon ve çin versiyonu arasında donanımsal bir fark var mı?
Fark yok ancak xiaomi bu konu ile ilgili yazılımsal önlemler almaya başladı. Çin versiyon cihazlara global rom kullanınca bazen sıkıntılar yaşanıyor. Bl kilidini kapatarak cihazını kullanılamaz hale getiren arkadaşlar var forumda. Yani global versiyon cihaz almak en temizi

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Mi 8 almayı düşünüyorum da çok sorun oluyormuş sizce alınır mı?
Yoksa onun yerine mi 6 mı alayım
Bir yıl öncesinin efsane cihazı olan mi 6, ( bazı cihazlarda rastlanan ghost screen ve hemen hemen bütün cihazlarda yaşanan düşük ışıkta ki yetersiz kamera performansını saymazsak ) Xiaomi' nin yüz akı cihazlarının başında gelir ve her ne kadar bir çok problemi kullanıcılarına yaşatmış olsa da Mi 8 ile kıyaslanması abesle iştigalden başka bir şey değildir.
Bu daha çok 2017 model bir araç mı alsam yoksa 2018 mi mantığında lüzumsuz bir soru olmuş.
Not: Ha bana sorarsanız hangisi diye? Elbette mi 6 derim...

Cawss

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cawss
Cihazım
Mi 8
Konular
13
Yazilanlara baya güldüm yok efendim isiniyor yok yazilimsal hata var yok bilmem ne acikcasi 5 aydir kullanıyorm cihazi fancilik yapmak gibi olmasin kullandigim en iyi android cihaz o sorunlari alanlar ya global rom degil ya root atip oynuyor ayariyla falan mi8 aldim ilk defa android cihazdan bu kadar memnunum harika fotograflar cekiyorum kasma donma eser yok oyun acisindan harika suan paran varsa kafamda soru isareti olmadan alabilirsin bu kadar söylüyorum iyi forumlar .

aadevilaa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
çetin
Cihazım
mi8
Konular
2
Arventoyu bilen varmı 3 adet aracım var takip etmek için baktığımda bağlantı yok diyor 3 4 dkda bağlanıyor. Eski telde sn içinde açılırdı varmı bilgisi olan?

Cemxcem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Xiomi mi 8
Konular
6
Kulaktan dolma laflar değil dostum. Arkadaşa fikir veriyoruz forumda'da bir çok konu var olumlu olumsuz onlara bakabilirsiniz. Diyorum zıt düşmeye çalışıyor yarın bir gün sizin'de sıkıntılı konu açtığınızı görürürüz :)
Benim cevabım yazan arkadasaydı size degil kullanan kimsede ısındı demiyor zaten, onunki ısınıyorsa onun cihazında vardır sorun 64 gb kullandım 4 ay hıcbir ısınma olmadı 2. Mi 8 bu 128 2 sindede olmadı saatlercede oyun oynuyorum

Aod ekranı sorunu
Gps sorunu
Çentik sorunu
Yüz tanıma sorunu (bölge Türkiye)

Benim yaşadığım sıkıntılar.
Tamamda bunlar yazılımsal sorun, biz telefonun kendinde bir sıkıntı olmadığından bahsediyoruz dostum

fatihgre

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
PC
Konular
2
Hepinize teşekkür ederim

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz yazılım duzeltilebilen bir şey ancak donanım çok önemli her yıl yeni chipsetler çıkıyor ancak snapdragon 845 en az 2-3 yıl götürür

Üst Alt