Sohbet Mi 8 Alınır mı ?

fatihgre

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
PC
Konular
2
Konu açmanı gerektiren bir durum yoktur aslında Forum'da Mi8 Üzerine bir çok Olumsuz-Olumlu Yorumlar ve konular mevcut onlara göz atarak olumlu sonuç alabilirsiniz. Ama sizin düşünce ve kararınız ille bizlerin düşüncesi ile hareket etmeyin sizin zevkiniz pişman olmayacağınız cihazlardan alın.
Benim zevkime uygun ve yinede sormak istedim.O kadar konu olsada kendim açmak istedim burası forum değil mi ?

İbobayndr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi mi 8
Meslek
Mühendis
Konular
6
Telefon nasıl çok ısınıyor?
Mı 8 kullanıcısıyım yaklaşık 2 hafta oldu telefonu alalı ama bir çok ağır grafikli oyun oynamama rağmen pek ısındığını rastlamadım

yeaxt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi A2 Li
Meslek
Geliştirici
Konular
12
Benim zevkime uygun ve yinede sormak istedim.O kadar konu olsada kendim açmak istedim burası forum değil mi ?

Forum'da Dostum. Diğer olumlu olumsuz konulara da bakabilirsin sana konu aç açma deme yetkisine sahip değilim lafı herhangi bir yerinden anlamamaya gayret göster. Neyse diyaloğa girmeye gerek yok

elmaralzde

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Elmar
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
18
Mi 8 almayı düşünüyorum da çok sorun oluyormuş sizce alınır mı?
Yoksa onun yerine mi 6 mı alayım
Ben Mi 8 aldim ve kullaniyorumda suan cok memnunum herseyinden hic sknti yok ama yinede sen bilirsin

Cemxcem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Xiomi mi 8
Konular
6
5 aydır bit kere nile ısınmadı telefonum, yazılımsalda hiçbir sorunu yok cihazın gönül rahaylığıyla alabilirsin dostum, kullanmayanlar kulaktan dolma yorum yapmasın lutfen

yeaxt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi A2 Li
Meslek
Geliştirici
Konular
12
5 aydır bit kere nile ısınmadı telefonum, yazılımsalda hiçbir sorunu yok cihazın gönül rahaylığıyla alabilirsin dostum, kullanmayanlar kulaktan dolma yorum yapmasın lutfen

Kulaktan dolma laflar değil dostum. Arkadaşa fikir veriyoruz forumda'da bir çok konu var olumlu olumsuz onlara bakabilirsiniz. Diyorum zıt düşmeye çalışıyor yarın bir gün sizin'de sıkıntılı konu açtığınızı görürürüz :)

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Kulaktan dolma laflar değil dostum. Arkadaşa fikir veriyoruz forumda'da bir çok konu var olumlu olumsuz onlara bakabilirsiniz. Diyorum zıt düşmeye çalışıyor yarın bir gün sizin'de sıkıntılı konu açtığınızı görürürüz :)
Sadece mi8 için açılmıyor konu hocam. Her cihazda sorun olabilir bu gayet normal. Ama arkadaş kronik sorundan bahsediyor

yeaxt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi A2 Li
Meslek
Geliştirici
Konular
12
Aod ekranı sorunu
Gps sorunu
Çentik sorunu
Yüz tanıma sorunu (bölge Türkiye)

Benim yaşadığım sıkıntılar.

Sağolasın dostum açıklama için buna'da kulaktan dolma derler :) Ben diyorum arkadaşa olumlu olumsuz konulara bakım veya sizin düşünceniz zıt düşme çabasındalar neyse kendi düşünceleri sağolasın açıklama için göz önünde bulundururlar.

Üst Alt