Yardım mi 8 aldım ya şimdi?

ulashoca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulaş
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
3
Dostlar aranıza yeni katıldım.

unutmamam gereken şifre galiba mi accaount şifresi sanırım.
bunun dışında şunada dikkat etmelisin dediğiniz şeyler varmı?

cihazı aldım açtım pasaport kayıdı henüz yapılmadı ilerleyen günlerde yapıcam her imei için ayrı pasaporta mı işleyeceğim? çift imei çift pasaport çift vergi? yoksa 1 tanesini işlemem yeterli olacakmı?

bir başka sorun cihazda çin romu yüklü sanırım bunun global versiyonu varmıdır yoksa ne zaman çıkar?
satın aldığım yer şöyle bir açıklama yapmış:
S.S.S; Urun henuz Turkce degil İNGİLİZCEDİR. satin alindiktan 15 GUN SONRA TURKCESİ TARAFİMİZDAN UCRETSİZ YAPİLACAKTİR. (15 GUNLUK SURE İCERİSİNDE BOOTLOADER KİLİDİ ACİLMİS OLACAGİNDAN 15 GUN BEKLETİLİYOR)

nedir bu bootloader neden 15 gün sonra açılıyor? hangi tarihten sonra 15 gün? ben kendim yükleyemezmiyim bu türkçe romu?
mi accaunt ile girişi ne zaman yapmalıyım türkçe rom yükledikten sonramı şimdimi? Pasaporta işlettikten sonramı ?

ön kamera acayip makyaj yapıyor bunu kapatmanın yolu yokmu? (ingilizce olduğundan bulamadım)
bir ayar vardı 0 dan 5 e kadar ama bunu sıfır yapınca da parlaklık hiç düşmüyor çok parlak çekiyor yokmu bunda daha doğal görüntü almak isteyenler için bir mod?

anlamsız gereksiz sorularımla sizi boğduğum için üzgünüm.

Antutu yükledim 266k puan aldı 301 k sanırım explorer sürümü için...

pubg yükledim süperdi oynanışı filan max grafikte hiç kasmadı...

sorusu olanı cevaplarım.... sizdende aynı şeyleri bekliyorum :)

ulashoca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulaş
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
3
bu şekilde hocam :)

yok çok şükür yazılımsalmış gibi sanki... sıfırlamayı bi deneyin bence...

Ben sim kartı 2.slota takmışım acaba onunla alakası olabilir mi saçma olsa da başka aklıma bir şey gelmiyor.
alakalı olacağını zannetmem. indirdiğiniz vcard dosyalarını dosya yöneticisinden silerek tekrar googledan yüklemenizi öneririm.
umarım sorununuzu çözebilirsiniz.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Oyla:

ilhamikadioglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami
Cihazım
Xiaomi Mİ9T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
6
yok çok şükür
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yazılımsalmış gibi sanki... sıfırlamayı bi deneyin bence...
sıfırlamak da istemiyorum gerçi herşeyi ayar yapmışken bakalım bi global versiyon gelsinde inşallah gider inşallah sizdede olmaz :)

Oyla:

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
sıfırlamak da istemiyorum gerçi herşeyi ayar yapmışken bakalım bi global versiyon gelsinde inşallah gider inşallah sizdede olmaz :)
Tarayıcı dan googlele hesabınıza girin orada kişiler var tıklayın kişilerinizi göreceksiniz
Sonra hepsini seçip 3 noktaya tıklayıp dışa aktar deyin çıkan seçeneklerden vcars (ios kişiler uygulaması için yazanı seçin
İndirme başlar sonra açın ve rehberiniz yüklenecektir

Oyla:

ilhamikadioglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami
Cihazım
Xiaomi Mİ9T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
6
Tarayıcı dan googlele hesabınıza girin orada kişiler var tıklayın kişilerinizi göreceksiniz
Sonra hepsini seçip 3 noktaya tıklayıp dışa aktar deyin çıkan seçeneklerden vcars (ios kişiler uygulaması için yazanı seçin

Benim eski telefon mi 6 idi hocam benim rehber ile bi sıkıntım yok sıkıntınm çentik deki dışarı taşma olayı teşekkürler yine de yapamayacan arkadaşlar için bilgi vermiş oldun yine de

Oyla:

Rmccan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şun yok
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Bencede
Bu arada rehber iiini google contact tan dışa aktar diyerek ios için olan vcard şeklinde aktarıp telefonuma içe aktardım.
klavye google keyboard yükledim ve Türkçeleştirdim. ekte çektiğim bir kaç fotoğraf var. merak edenler için... uzaktan aldığım bir fotoğrafın yakınlaştırarak çekilmiş hali var.

Merhaba formda ve xiaomi kullanıcosı olarak ilk günüm dün mi8 256 gb mavi renk aldım bir arkadaşımın telefon tamir işini yapan firma ile mi 8 global rom ve türkçe yüklemesini rica ettim ancak kendisi bir ay civarı daha beklememi nedeni ise mi8 birkaç kişiye atmış ancak kasma bazı sorunlar olmuş yazılımda bu doğrumudur kendim bu işlemleri nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunu?

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Bu yöntem sistem tarafından kullanıcılara sunulan kolaylıkları kullanmak yerine kulağı tersten göstermek gibi bir şey:(((

Madem ki kişiler e-posta içerisindeki kişiler içerisinde var, o halde manuel olarak işlem yapmaya gerek yok.
Doğrusu;
Yeni telefon alındığında; rehberin(kişi listesi) içinde olduğu e-posta adresini telefonda tanıtmak ve sonra da otomatik olarak telefondaki kişiler içirisine aktarılmasını beklemek(Zaten otomatik olarak olarak aktarılıyor)
bu sayede, telefon içirisindeki kişilere ekleme yaptığında, ya da onlardan birisi üzerinde değişiklik yaptığında aynı anda e-posta adresindeki kişelere de yapılan değişiklikler otomatik olarak yansıtılmakta ve rehber kayboldu, telefon bozuldu endişesinden uzak kalmış oluyoruz.

NOT:Sürçü Lisan Etti İsek Affola:))))

Oyla:

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
Benim eski telefon mi 6 idi hocam benim rehber ile bi sıkıntım yok sıkıntınm çentik deki dışarı taşma olayı teşekkürler yine de yapamayacan arkadaşlar için bilgi vermiş oldun yine de

o çentik sorunu bende de oldu bi ara sonra restart yaptım düzeldi

Oyla:

Rmccan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şun yok
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Dostlar aranıza yeni katıldım.

unutmamam gereken şifre galiba mi accaount şifresi sanırım.
bunun dışında şunada dikkat etmelisin dediğiniz şeyler varmı?

cihazı aldım açtım pasaport kayıdı henüz yapılmadı ilerleyen günlerde yapıcam her imei için ayrı pasaporta mı işleyeceğim? çift imei çift pasaport çift vergi? yoksa 1 tanesini işlemem yeterli olacakmı?

bir başka sorun cihazda çin romu yüklü sanırım bunun global versiyonu varmıdır yoksa ne zaman çıkar?
satın aldığım yer şöyle bir açıklama yapmış:
S.S.S; Urun henuz Turkce degil İNGİLİZCEDİR. satin alindiktan 15 GUN SONRA TURKCESİ TARAFİMİZDAN UCRETSİZ YAPİLACAKTİR. (15 GUNLUK SURE İCERİSİNDE BOOTLOADER KİLİDİ ACİLMİS OLACAGİNDAN 15 GUN BEKLETİLİYOR)

nedir bu bootloader neden 15 gün sonra açılıyor? hangi tarihten sonra 15 gün? ben kendim yükleyemezmiyim bu türkçe romu?
mi accaunt ile girişi ne zaman yapmalıyım türkçe rom yükledikten sonramı şimdimi? Pasaporta işlettikten sonramı ?

ön kamera acayip makyaj yapıyor bunu kapatmanın yolu yokmu? (ingilizce olduğundan bulamadım)
bir ayar vardı 0 dan 5 e kadar ama bunu sıfır yapınca da parlaklık hiç düşmüyor çok parlak çekiyor yokmu bunda daha doğal görüntü almak isteyenler için bir mod?

anlamsız gereksiz sorularımla sizi boğduğum için üzgünüm.

Antutu yükledim 266k puan aldı 301 k sanırım explorer sürümü için...

pubg yükledim süperdi oynanışı filan max grafikte hiç kasmadı...

sorusu olanı cevaplarım.... sizdende aynı şeyleri bekliyorum :)[/
Bugün mi8 cıhazımı e devlet üzerindem kayıt yaptırdım ilk safade 2 imeil yazıyorsunuz ödeme kısmına geldiğinde tek iemil yazma yeri var panik yapmayın birisini yazın önemli olan yer e devletteki 2 iemil yazmanı fiyat olarak 170.70 tl ödedim

Oyla:

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
Bu yöntem sistem tarafından kullanıcılara sunulan kolaylıkları kullanmak yerine kulağı tersten göstermek gibi bir şey:(((

Madem ki kişiler e-posta içerisindeki kişiler içerisinde var, o halde manuel olarak işlem yapmaya gerek yok.
Doğrusu;
Yeni telefon alındığında; rehberin(kişi listesi) içinde olduğu e-posta adresini telefonda tanıtmak ve sonra da otomatik olarak telefondaki kişiler içirisine aktarılmasını beklemek(Zaten otomatik olarak olarak aktarılıyor)
bu sayede, telefon içirisindeki kişilere ekleme yaptığında, ya da onlardan birisi üzerinde değişiklik yaptığında aynı anda e-posta adresindeki kişelere de yapılan değişiklikler otomatik olarak yansıtılmakta ve rehber kayboldu, telefon bozuldu endişesinden uzak kalmış oluyoruz.

NOT:Sürçü Lisan Etti İsek Affola:))))
hocam bizim telefon mi 8 çin romu dur.
o yüzdendir ki rehber hiç bir şekilde e posta yöntemi olmadı.
google contacts ta ki rehber bile gelmiyordu.
ben kendi yaptığım çözümü önerdim.
global romda bu tür sıkıntılar giderilecektir.

Oyla:
Üst Alt