Yardım mi 8 aldım ya şimdi?

ulashoca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulaş
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
3
Dostlar aranıza yeni katıldım.

unutmamam gereken şifre galiba mi accaount şifresi sanırım.
bunun dışında şunada dikkat etmelisin dediğiniz şeyler varmı?

cihazı aldım açtım pasaport kayıdı henüz yapılmadı ilerleyen günlerde yapıcam her imei için ayrı pasaporta mı işleyeceğim? çift imei çift pasaport çift vergi? yoksa 1 tanesini işlemem yeterli olacakmı?

bir başka sorun cihazda çin romu yüklü sanırım bunun global versiyonu varmıdır yoksa ne zaman çıkar?
satın aldığım yer şöyle bir açıklama yapmış:
S.S.S; Urun henuz Turkce degil İNGİLİZCEDİR. satin alindiktan 15 GUN SONRA TURKCESİ TARAFİMİZDAN UCRETSİZ YAPİLACAKTİR. (15 GUNLUK SURE İCERİSİNDE BOOTLOADER KİLİDİ ACİLMİS OLACAGİNDAN 15 GUN BEKLETİLİYOR)

nedir bu bootloader neden 15 gün sonra açılıyor? hangi tarihten sonra 15 gün? ben kendim yükleyemezmiyim bu türkçe romu?
mi accaunt ile girişi ne zaman yapmalıyım türkçe rom yükledikten sonramı şimdimi? Pasaporta işlettikten sonramı ?

ön kamera acayip makyaj yapıyor bunu kapatmanın yolu yokmu? (ingilizce olduğundan bulamadım)
bir ayar vardı 0 dan 5 e kadar ama bunu sıfır yapınca da parlaklık hiç düşmüyor çok parlak çekiyor yokmu bunda daha doğal görüntü almak isteyenler için bir mod?

anlamsız gereksiz sorularımla sizi boğduğum için üzgünüm.

Antutu yükledim 266k puan aldı 301 k sanırım explorer sürümü için...

pubg yükledim süperdi oynanışı filan max grafikte hiç kasmadı...

sorusu olanı cevaplarım.... sizdende aynı şeyleri bekliyorum :)

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Teşekkürler.

Teşekkürler. Valla içime sinmeyerek telefonsuzluktan 3100 lira verdim turan elektronik doğubanktan aldım. 128 gb lık modeli. beauty ayarını biliyorum ama başka bir şey var arka planın parlaklığı çok açık nur yüzlü çıkartıyor adamı :) google translate önerisi için teşekkürler.

Teşekkürler. ülke dışına çıkışınız ve girişiniz olması yeterli ülke farketmiyor diye biliyorum.

Teşekkürler bununla ilgili bir rehber varsa linkini paylaşırsanız sevinirim. Bu arada kıbrıs kimliğine güvenerek aldım. Bunun olmadığından eminmisiniz?

Teşekkürler. Aslında adım adım anlatan bir rehber olsa yükleyebilirim diye düşünüyorum. Bilgisayar öğretmeniyim. Çok fazla rom yüklemişliğim var çeşitli telefonlara ama tabi bu sanırım farklı. bu boot kilidinin süresi telefon açıldıktan sonra mı başlıyor acaba onu çok anlamadım? yoksa mi şifresi ile girdikten sonramı?

Teşekkürler. yararlandığınız bir rehber olduysa linkini paylaşırsanız sevinirim.

Tüm yanıtlayan arkadaşlara teşekkürler. Başka bir sorun daha yaşıyorum. Google hesabımı yükledim fakat rehber kısmı gelmiyor. rehberi dışa aktarıp burdan içe aktarmakta hoş bir yöntem değil ama çaresiz onu yapıcam varmı başka google rehberinin otomatik senkronize olması için?
(ayarlarda sync ye girdiğimde google hesabım görünüyor içine girdiğimde senkronize edilebilecek 3 adet seçenek var ve bunların arasında rehber yok)
imei kaydı yaparken siz bana özel mesaja atın buradan adımları yazarım ben size tek tek

Oyla:

stormguiet89

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
stormguiet
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
0
selamünaleyküm arkadaslar

mi6 cihazım var az önce cihazın ozellıklerını test ederken farkettim arkada bulunan beyaz led lamba sarıda olabılıyor

sorum su ıphone lerde arama geldıgınde led yanıp sonuyordu ayar yapabılıyorduk mi6 da da bunu yapabılıyormuyuz yada bıldıgınz bır poragram varmı tesekkur ederım yardımlarınız ıcın

Oyla:

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
selamünaleyküm arkadaslar

mi6 cihazım var az önce cihazın ozellıklerını test ederken farkettim arkada bulunan beyaz led lamba sarıda olabılıyor

sorum su ıphone lerde arama geldıgınde led yanıp sonuyordu ayar yapabılıyorduk mi6 da da bunu yapabılıyormuyuz yada bıldıgınz bır poragram varmı tesekkur ederım yardımlarınız ıcın

Evet flaş çift tonlu ışık veriyor, yanıp söndürme tuş takımını aç orada ayarlar sekmesinde bulunuyor
(rakamlar) selametle hocam

Oyla:

stormguiet89

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
stormguiet
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
0
bıraz daha acıklayıcı olurmusunuz ustadım Allah razı olsun yardımların ıcın

Oyla:

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Parlak ışık sorununu odakladıkdan sonra odak dairesinin sağ tarafındaki okları aşşağı çekerek çözebilirsiniz

Oyla:

stormguiet89

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
stormguiet
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
0
Parlak ışık sorununu odakladıkdan sonra odak dairesinin sağ tarafındaki okları aşşağı çekerek çözebilirsiniz

konuyu yanlıs anladın sanırım
[doublepost=1528881065,1528880625][/doublepost]bahsettıgım sey arkada flas ısıgı yanıyordu

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam şu telefonun resimlerini eklesen de telefon görsek :)?

Oyla:

eymenygt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi5 3/64
Konular
3
Kendi sorunlarınızı lütfen alakasız konulara yazmayın. Üst mesajda olduğu gibi bir karışıklık ortaya çıkıyor.

Oyla:

wigganz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adım
Cihazım
Cihazım
Konular
11
Özel mesajla sorduğunuz soruların cevapları hocam;

Türkçe rom yükledinizmi? - Henüz Türkçe rom yok diye biliyorum. Cihaz açıldıktan 360 saat sonra yapılabiliyormuş. 11 haziranda aldım yani 26 hazirandan sonra yapacağım. Zaten global rom henüz yayınlanmadı.
google hesabınızı telefona kayıt ettiğinizde google rehber otomatik senkronize oldumu? - hayır olmadı hala rehbersiz kullanıyorum cihazı.
pasaport kayıtta çift imei yaptınızmı? vergi dairesine tek imeimi yazdınız nasıl oldu? - henüz kaydını yaptırmadım. Şu Türkçeleştirme işlemi ve global rom olayını çözdükten sonra bakacağım kayıt işine.

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
çift vergi alınmıyor mi mix için standart o senenin vergisi olan 140 TL ödemiştim çift imei

ben gecen sene zuk edgeyinkayit ettirmek icin gittim cift vergi istediler iki imei kaydetmek icin denizbanka gitmistim. bende.kaydetmedim.tabiki

Oyla:
Üst Alt