İnceleme Mi 8 / 8.11.15 Beta Sürümü / Night Mode ile Çekilen Fotoğraflar.

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Telefonun bulunduğu ortamda herhangi bir ışık kaynağı bulunmadan, flaş kullanılmadan, night mode açık ham görüntüler. Fotoğraflarda düzenleme yapılmamış olup fikirlerinizi merak ediyorum. Bonus olarak bir de iphone xr fotosu ekliyorum yanına.

Bir de birkaç foto daha var mi8 ile çektiğim ama boyut çok büyük olduğundan siteye yükleme sırasında hata veriyor. Upload sitesine yükleyip link atayım dedim onda da hata verdi. Fotoğraflar deyip bir tane fotoğraf koyunca tam olmadı çünkü :)

Mi 8 / Night Mode

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Iphone xr

Son düzenleme:

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Telefonun bulunduğu ortamda herhangi bir ışık kaynağı bulunmadan, flaş kullanılmadan, night mode açık ham görüntüler. Fotoğraflarda düzenleme yapılmamış olup fikirlerinizi merak ediyorum. Bonus olarak bir de iphone xr fotosu ekliyorum yanına.

Mi 8 / Night Mode

Iphone xr

Elinize sağlık çok güzel..

snbsbrk53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BS
Cihazım
Yok
Konular
20
Şov yapiyor adeta, biran once stabil olarak dagitilsa da kullanmaya baslasak

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Çok başarılı sonuçlar ortaya çıkartıyor bu Night Sight modu. Bu arada fotoğrafta ki Lamborghini'de ekstra bir güzellik katmış fotoğrafa haha--haha--

Gerçi bu GCAM değilmiş kafam oraya gitti headbang~~headbang~~

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Aynı kareyi bir de Google Camera gece modu ile çekip arada ki farka bakmalısınız. :)

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim.

Paylaşmamın aslında birkaç amacı vardı. Öncelikle beta sürümü merak edip, geçmek isteyen fakat aklında soru işareti olanlar açısındandı. Fotoğraf çekmeye merakı olup da halihazırda global stable sürümündeki hakikaten rezalet kalitedeki çekimle sinir sahibi olanlara en azından fikir vermek.

İkincisi ise cihazla ilgili belki de haklı olarak çok fazla paylaşılan hata/sorun/arıza ve kötü yorumlar dışında gerçekten kaliteli bir cihaza da sahip olduğumuzu, aslında tüm sorunun yazılımsal içerikli olduğunu gözler önüne sermek. Bunun en büyük kanıtı da fotoğraf çekiminin kalitesinin değiştirilmesi ve araç üzerinden bluetooth ile müzik dinleme sorunun android 9 ile çözülebilmesi.

Şu an mi 8 ile ilgili sadece 2 sıkıntım mevcut bu lar dışında hiçbir sorunum yok şimdilşk çok şükür ve gerçekten çok beğeniyorum

1-) Beta sürümü belki de doğal olarak şarj tüketimi kararlıya göre gözle görülür biçimde düştü. Çok mu kötü durumda, aslında değil ama kararlıdaki gibi kesinlikle değil. Yüzde 70e çok hızlı düşüyor.

2-) 4k/60 fps çekimi olmaması. 4k çekimlerinde görüntü maalesef yağ gibi akmıyor. Takıla takıla ilerliyor. Örneğin iphonelardaki 4k çekim bildiğin klip çekimlerinde kullanılam handycam kalitesinde. En ufak bir takılma yok. Çek kısa filmini yayınla adeta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı kareyi bir de Google Camera gece modu ile çekip arada ki farka bakmalısınız. :)

Açıkçası merak etmiyor depilim. Ama bazı özelliklerinin çalışmaması, camera api, root vs konularla uğraşmamak adına orjinal kamerayı kullanıyorum.

Bir gün rootsuz direk apk kurarak tüm özelliklerinin çalıştığı şekilde olursa yğkleyip denerim :)

Hocam 10 dakikadır bakıyorum lamborghini'yi göremedim :) Tam olarak nereye tekabül ediyor kendileri.

Yer çukurambar bu arada

Son düzenleme:

sefa142

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
18
Merhaba, telefonun içindekiler silinmeden Beta ya geçebilirmiyim? Bootloader kilidim açık.

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef. Ama yedekleme alıp tekrar uğraşmadan otomatik olarak yükleniyor zaten. Fotoğraflar, dosyalar, rehber hatta wifi ayarları bile. Toplamda betaya aynı şekilde geçişim 15 - 20 dakikayı bulmadı.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Teşekkür ederim.

Paylaşmamın aslında birkaç amacı vardı. Öncelikle beta sürümü merak edip, geçmek isteyen fakat aklında soru işareti olanlar açısındandı. Fotoğraf çekmeye merakı olup da halihazırda global stable sürümündeki hakikaten rezalet kalitedeki çekimle sinir sahibi olanlara en azından fikir vermek.

İkincisi ise cihazla ilgili belki de haklı olarak çok fazla paylaşılan hata/sorun/arıza ve kötü yorumlar dışında gerçekten kaliteli bir cihaza da sahip olduğumuzu, aslında tüm sorunun yazılımsal içerikli olduğunu gözler önüne sermek. Bunun en büyük kanıtı da fotoğraf çekiminin kalitesinin değiştirilmesi ve araç üzerinden bluetooth ile müzik dinleme sorunun android 9 ile çözülebilmesi.

Şu an mi 8 ile ilgili sadece 2 sıkıntım mevcut bu lar dışında hiçbir sorunum yok şimdilşk çok şükür ve gerçekten çok beğeniyorum

1-) Beta sürümü belki de doğal olarak şarj tüketimi kararlıya göre gözle görülür biçimde düştü. Çok mu kötü durumda, aslında değil ama kararlıdaki gibi kesinlikle değil. Yüzde 70e çok hızlı düşüyor.

2-) 4k/60 fps çekimi olmaması. 4k çekimlerinde görüntü maalesef yağ gibi akmıyor. Takıla takıla ilerliyor. Örneğin iphonelardaki 4k çekim bildiğin klip çekimlerinde kullanılam handycam kalitesinde. En ufak bir takılma yok. Çek kısa filmini yayınla adeta.

Açıkçası merak etmiyor depilim. Ama bazı özelliklerinin çalışmaması, camera api, root vs konularla uğraşmamak adına orjinal kamerayı kullanıyorum.

Bir gün rootsuz direk apk kurarak tüm özelliklerinin çalıştığı şekilde olursa yğkleyip denerim :)

Hocam 10 dakikadır bakıyorum lamborghini'yi göremedim :) Tam olarak nereye tekabül ediyor kendileri.

Yer çukurambar bu arada
Burada hocam. Yoksa ben mi yanlış gördüm.... :)

Ekli dosyalar

• IMG_20181124_182245.jpg
    IMG_20181124_182245.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 133

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Burada hocam. Yoksa ben mi yanlış gördüm.... :)

Gördüm gördüm farkettim sonra :)
Yalnız algıda seçicilik muhteşem. Ordan onu tespit etmek anında. Valla bravo. Sizin gözden bu telefonlara da lens olarak takmak lazım

Üst Alt