- Adım
- Kudret
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 50
Mi 8 Aldığım günden bu yana bir gün dahi olsun pişman olmuş degildim, son zamanlara dek. Apple dan geçtim her şey iyi hoş dedim. Aldığım dönemde Mi firmasının en üst düzey telefonu olarak aldım. Güncelleme konusunda sıkıntı çekmez vs. Diye düşünürken firmanın yaptıgı saçma hamleler ile telefondan sogudum. En alt segment telefona bile güncellemeyi veriyor, konu Mi8 e geldigi an güncelleme verilip geri çekiliyor. Her güncellemeyi son alan cihaz olması çok fazla sinir bozucu. Onu geçtim İPhone modellerinin beni kısıtlaması yüzünden özgürlükçü firma diye geçtiğim xiaomi güncellemeler ile birlikte 3. PARTİ muhabbetini dahil etti. Tema store da Türkçe Yazı karakterini destekleyen yazı tipi bulamıyorum. Bölgeyi hindistan vs yaptıktan sonra özelliklerin açılması saçmalığı cabası. Türkiye de resmi satışa sunulan bir telefona güncelleme ile daha hala böyle şeyler konusunda destek vermemesi çok garip. Bunun sebebi ile ilgili bilgisi olan kişilerin görüşlerini almaktan mutluluk duyarım. İyi forumlar.
Son düzenleme: