Diğer Mi 8 10.3.3 Güncellemesi saçmalığı

Resquee06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kudret
Cihazım
Mi8
Konular
50
Mi 8 Aldığım günden bu yana bir gün dahi olsun pişman olmuş degildim, son zamanlara dek. Apple dan geçtim her şey iyi hoş dedim. Aldığım dönemde Mi firmasının en üst düzey telefonu olarak aldım. Güncelleme konusunda sıkıntı çekmez vs. Diye düşünürken firmanın yaptıgı saçma hamleler ile telefondan sogudum. En alt segment telefona bile güncellemeyi veriyor, konu Mi8 e geldigi an güncelleme verilip geri çekiliyor. Her güncellemeyi son alan cihaz olması çok fazla sinir bozucu. Onu geçtim İPhone modellerinin beni kısıtlaması yüzünden özgürlükçü firma diye geçtiğim xiaomi güncellemeler ile birlikte 3. PARTİ muhabbetini dahil etti. Tema store da Türkçe Yazı karakterini destekleyen yazı tipi bulamıyorum. Bölgeyi hindistan vs yaptıktan sonra özelliklerin açılması saçmalığı cabası. Türkiye de resmi satışa sunulan bir telefona güncelleme ile daha hala böyle şeyler konusunda destek vermemesi çok garip. Bunun sebebi ile ilgili bilgisi olan kişilerin görüşlerini almaktan mutluluk duyarım. İyi forumlar.

Son düzenleme:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Mi 8 Aldığım günden bu yana bir gün dahi olsun pişman olmuş degildim, son zamanlara dek. Apple dan geçtim her şey iyi hoş dedim. Aldığım dönemde Mi firmasının en üst düzey telefonu olarak aldım. Güncelleme konusunda sıkıntı çekmez vs. Diye düşünürken firmanın yaptıgı saçma hamleler ile telefondan sogudum. En alt segment telefona bile güncellemeyi veriyor, konu Mi8 e geldigi an güncelleme verilip geri çekiliyor. Her güncellemeyi son alan cihaz olması çok fazla sinir bozucu. Onu geçtim İPhone modellerinin beni kısıtlaması yüzünden özgürlükçü firma diye geçtiğim xiaomi güncellemeler ile birlikte 3. PARTİ muhabbetini dahil etti. Tema store da Türkçe Yazı karakterini destekleyen yazı tipi bulamıyorum. Bölgeyi hindistan vs yaptıktan sonra özelliklerin açılması saçmalığı cabası. Türkiye de resmi satışa sunulan bir telefona güncelleme ile daha hala böyle şeyler konusunda destek vermemesi çok garip.
Her cihaz için yayinlanan güncelleme geri çekiliyor. Herhangi bir sıkıntı var mı diye ilk etapda kontrol ettiyorlar. Geri İphone dönebilirsiniz.

Resquee06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kudret
Cihazım
Mi8
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İPhone dönmek istiyorum diye bir ibare de bulunmadım. Sadece Türkiye de bu kadar satan Bi cihazın kendimce eleştirisini yaptım. Bu konu hakkında bilgisi olan kişilerin yorumlarını görmek için konu açtım. İPhone sevici ve ya fanı degilim.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Özgürlüğü veren xiaomi değil Android..
Xiaomi son kullanıcılara tavsiye edilecek bir telefon değil açıkcası..
Custom rom kurun hocam, rom, root gibi terimlere yabancıyım diyorsanız forumda fazlasıyla rehber niteliğinde konu var..
Yok ben hiç bulaşmak istemiyorum diyorsanız, haklı tepkilerinize devam edeceğinizi görür gibiyim Tabi karar sizin, telefon elinizde kalır filan rom atayım derken yanlış bi işlem yaparsınız, benimki sadece bir öneri

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resquee06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kudret
Cihazım
Mi8
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz İthal garantili sıkıntı olmayacağını söylediler fakat, cesaret edemedim

Ynsgltkn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Her cihaz için yayinlanan güncelleme geri çekiliyor. Herhangi bir sıkıntı var mı diye ilk etapda kontrol ettiyorlar. Geri İphone dönebilirsiniz.

Bu mu çözüm öneriniz şimdi. Birisi bir sıkıntısını yazdığında beğenmiyorsan iphona dönmü demek gerekiyor.

sefa142

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
18
Hocam ilk önce bootloader kilidini açın sonra eu Beta romunu yükleyin goruceksiniz her hafta güncelleme geliyor ve telefonuzu sanki bu zamana kadar hiç doğru düzgün kullanamamiş hissine kapılıcaksiniz. Forumda rehberler mevcut 1 gününüzu almaz pişman olmazsıniz.

Ynsgltkn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 8
Konular
6
O zaman siz çözüm önerisinde bulunun.

Bir çözüm önerim olsa zaten yazardım. Ama insanlara beğenmiyorsan başka kapıya git minvalinde bir söz söylemeyide doğru bulmadım açıkçası.

Son düzenleme:

Virtuoso

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevcut değil
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
26
Asıl derdiniz bu değil fakat mağazadaki Mobyfont profilinin yazı tipleri Türkçe destekli.

Üst Alt