Eğer işlemleri eksiksiz yapıyorum diyorsanız bir problem olmaması gerekir. Aynı işlemleri bir kez daha yapın derim.
Not : İndirdiğiniz romda bir sıkıntı olabilir. Eu nun sitesinden pc üzerinden romu tekrar indirip kurmayı deneyin. Ayrıca twrp sürümünüz Android Pie uyumlu değilse o da sıkıntı çıkarabilir.
Başka da bir şey aklıma gelmiyor.
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Hocam geçen hafta xiaomi.eu_multi_MI6_9.11.7_v11-9 romunu kurdum. Bugün xiaomi.eu_multi_MI6_9.11.14_v11-9 romunu kurdum. İndirdiğim 2 dosyanında md5 lerini kontrol ettim sıkıntı yok. 2 romda da aynı sorun var.
Twrp sürümüm team win 3.2.3.0 sorun çıkartırmı bilmiyorum. Uyumlu sürüm kurup deneyeceğim.
Bugün 2 defa aynı romu kurdum. İlkinde magist 20.1 ile rootladım. Sonraki kurulumda magisk 19.3 ile rootladım. Gerçi Son kurulumda rootlamadan sisteme giriş yaptım. Aynı sorun devam ediyordu.
Hocam romu flashladıktan sonra sistem açıldığında dili falan seçtikten sonra her şeyi onayladıktan sonra artık anasayfaya gelecek iken sanki telefonun yeniden başlatmışım gibi siyah ekran android yazısı ve simgenin oldugu ekran geliyor. Telefon yeniden başlıyormuş gibi 3 nokta tek tek ilerliyor (inşallah anlatabilmişimdir.) 4-5 saniye sonra kurulum bitmiş oluyor ve anasayfa açılıyor. Bunun olması normal mi?