MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Hayırlı olsun hocam, aramıza hoş geldiniz

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Biz unuttuk ama gençlik galiba böyle bir şey hocam. Bal toplayan arılar gibi enva-i çeşit çiçeğin tadına baktıktan sonra nihayetinde yuvaya dönüyorlar.8=)giggle~~
Romların efendisi bir dostumuzun dediği gibi.... Mi candır Miui Canan. Eu beta ise cihazın damarlardaki kan...:D

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289
Üstad siz Mi Rom'dan geri mi döndünüz.
Yanılmıyorsam, bir kaç gün önce Eu Rom out, Mi Rom in durumunda idi.
Eliniz'de Belge var mı hocam? Kısa süreli denemiş olabilirim, EU Beta Can'dır8=)

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Skorpi

Bu soru bana bir şeyi hatırlattı.
Ve 20 yıldan fazla geriye döndüm. :))

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289

batu811

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
batuhan
Cihazım
mi6
Konular
16
Ana sayfadaki açılan klasörlerin açılma animasyonu değişmiş sankrım

nmm1716

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
dftggy
Cihazım
mi6
Konular
0
Arkadaşlar Cihazı her zamanki kullandığım bölgede kullanmaktayım romun hem 4.5g hemde 3g interneti rezalet durumda.
Şarj derseniz zaten o tam bir fiyasko. Normalde 1.5 günü çıkarırken bu romla 1 günü biteremiyorum.
Bug lar hatalar derseniz bi tonla. Ekranı açtığımızda önce bi siyah görüntü geliyor sonra geçikmeli olarak açılması gereken ekran geliyor.
Kilit ekranını uyandırdığımızda kilit ekranı resmi bir seferlik zoom a benzer bi şey yapıyor. Ama bu kilit ekranını her uyandırdığımızda olmakta.
Uc browser kullanmaktayım. Eski romda hiç bir şekilde geçikme olmadan açılırdı. Bunda 2 saniye kadar bi geçikme mevcut.
Telefonda görüşme esnasında arasıra olmakla beraber telefonu kulaktan uzaklaştırdığımız da ekranı uyandıramıyor.
1 haftadan fazla süredir denemekteyim. Aldığım eski yedeğime geri döneceğim.

Acaba yanlış yaptığım bişey mi var diyorum. Sıfırdan temiz kurulum yaptım. Kurulumdan sonra 2 wipeyide yaptım.

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Arkadaşlar Cihazı her zamanki kullandığım bölgede kullanmaktayım romun hem 4.5g hemde 3g interneti rezalet durumda.
Şarj derseniz zaten o tam bir fiyasko. Normalde 1.5 günü çıkarırken bu romla 1 günü biteremiyorum.
Bug lar hatalar derseniz bi tonla. Ekranı açtığımızda önce bi siyah görüntü geliyor sonra geçikmeli olarak açılması gereken ekran geliyor.
Kilit ekranını uyandırdığımızda kilit ekranı resmi bir seferlik zoom a benzer bi şey yapıyor. Ama bu kilit ekranını her uyandırdığımızda olmakta.
Uc browser kullanmaktayım. Eski romda hiç bir şekilde geçikme olmadan açılırdı. Bunda 2 saniye kadar bi geçikme mevcut.
Telefonda görüşme esnasında arasıra olmakla beraber telefonu kulaktan uzaklaştırdığımız da ekranı uyandıramıyor.
1 haftadan fazla süredir denemekteyim. Aldığım eski yedeğime geri döneceğim.

Acaba yanlış yaptığım bişey mi var diyorum. Sıfırdan temiz kurulum yaptım. Kurulumdan sonra 2 wipeyide yaptım.
Bu kadar problemi bir arada yaşayan ilk kullanıcı olmalısınız. Zira bu durum hiç olağan bir şey değil. Daha evvel sorun yaşamadım dediğiniz hangi romu kullanıyordunuz?

nmm1716

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
dftggy
Cihazım
mi6
Konular
0
Bu kadar problemi bir arada yaşayan ilk kullanıcı olmalısınız. Zira bu durum hiç olağan bir şey değil. Daha evvel sorun yaşamadım dediğiniz hangi romu kullanıyordunuz?

miuı 10 eu 8.9.15 beta kullanmaktaydım. Valla hocam tam bir canavar gibi çalışıryodu. Dedim android 9 deniyeyim bide yenilik olsun ancak pişman oldum. Eski yedeğe dönmeden önce her şeyi tekrardan sıfırlayıp bu romu kurup tekrar deneyeceğim bakalım ne olacak. Birde bu romun arama ekranı çok kötü ya. Bu stock android mi oluyo nedir.

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
miuı 10 eu 8.9.15 beta kullanmaktaydım. Valla hocam tam bir canavar gibi çalışıryodu. Dedim android 9 deniyeyim bide yenilik olsun ancak pişman oldum. Eski yedeğe dönmeden önce her şeyi tekrardan sıfırlayıp bu romu kurup tekrar deneyeceğim bakalım ne olacak. Birde bu romun arama ekranı çok kötü ya. Bu stock android mi oluyo nedir.
Hatayı ilk kurulum aşamasında yapmışsınız. Android yükseltmelerinde mutlaka format data yapılması gerekir. Yoksa bazı uygulamalarda sıkıntı yaşamanız olağan hale gelir.

Üst Alt