- Adım
- İnan
- Cihazım
- Poco F3
- Konular
- 4
Ne yüklediniz, ne yüklüydü, hangi temizlik işlemlerini yaptınız?Yükledm tekrar açılışta kalıyor, neden olabilir aceba.
Ne yüklediniz, ne yüklüydü, hangi temizlik işlemlerini yaptınız?Yükledm tekrar açılışta kalıyor, neden olabilir aceba.
Format data yaptiniz mi? Wipe degil, format?Yükledm tekrar açılışta kalıyor, neden olabilir aceba.
Format data yaptiniz mi? Wipe degil, format?
Ben de ne yaptiysam gecememistim boot ekranini, yine bu forumdan bir hocam sagolsun bu akli vermisti de sayesinde gecmistimHalletim hocam dediğiniz gibi format data yaptım .
20.6.18 rom bende de aynı sıkıntıyı yapmıştı. 2 kere temiz kurulum yapmama rağmen düzelmedi. Bende 20.6.11 rom a geri dönüş yaptım. Şimdi sıkıntısız kullanıyorumHocam ben romu falan attım her şey iyi güzel ama tam ekranda ekran dönmüyor ekran döndürme açık olmasına rağmen.
Miui 12'de 20.6.4 olabilir ama miui 11 20.2.27 de tercih edilebilir.hocam son sürümler içerisinde en stabil çalışan versiyon hangisi ? Ona göre geçicem.
Bence miui 11 kullanacaksan miui 20.2.27hocam son sürümler içerisinde en stabil çalışan versiyon hangisi ? Ona göre geçicem.