- Adım
- Asern
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 2
mi6 için fastboot rom u var mı bu miui 12 nin? twrp kurmasını bilemedim.
Henüz hayırmi6 için fastboot rom u var mı bu miui 12 nin? twrp kurmasını bilemedim.
Mi6 nın custom beta rom maceraları sona erdi. Cihazınıza gelecek kararlı miui 12 güncellemesini bekleyin.mi6 için fastboot rom u var mı bu miui 12 nin? twrp kurmasını bilemedim.
teşekkürler deneyeceğim.Verdiğim modül çalışıyor.
biraz uzun sürüyor 15 dk kadar bekleyin, olmazsa 2 wipe yapıp tekrar yeniden başlatınnormal adımlara göre romu kurdum magiski kurdum reboot yaptım açılmıyor powered by androidte kaldım ilk açılma uzunmu sürüyor yoksa olmamış bidahamı yapmam lazım
Format data yaptiniz mi? Wipe degil, format?normal adımlara göre romu kurdum magiski kurdum reboot yaptım açılmıyor powered by androidte kaldım ilk açılma uzunmu sürüyor yoksa olmamış bidahamı yapmam lazım
gcam normal şartlarda eurom da rootlu haldeyken silinmedi sizce neden?Hocam lock ve unlock sesi değişmiş mi? Birde miui10 daki sistem sesleri gitmiş mi? Özellikle doğa sesleri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir kere bana da olmuştu sonra düzelmişti. Gcami silin ardından yeniden başlatın. Bu işlemlerden sonra gcami tekrar kurun.
oto güncellemeye bastığımda son sürüm eurom gösteriyor indir için ancak indir dediğimde sunuculara bağlanamadı hatası alıyorum.neden acaba?Otadan güncelleyebilirsiniz.