Ben 3 4 dakika bekledim sanırım. Hangi romdan geçiyorsunuz?ilk açılışta ne kadar beklemek lazım
İlk açılış 10 dakika falan sürebiliyor heyecan yapmayınız cihaz açılacaktır.ilk açılışta ne kadar beklemek lazım
yarım saat bekledim tık yokİlk açılış 10 dakika falan sürebiliyor heyecan yapmayınız cihaz açılacaktır.
Aşağıdaki yöntem ile romu tekrar kurunuz.yarım saat bekledim tık yok
Ben de de durum aynıSelam arkadaşlar. Ben şöyle birşeye rastladım. Hızlı şarj oluyor fakat telefonu kullanırken şarj ettiğimde yüzdesi hiç yükselmiyor. Sizde de o şekilde mi? Yani şarjdan gelen kullanıma gidiyor sanki.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam şarj olurken simgenin üstündeki yıldırım işareti tek iste yavaş çift ise hızlı şarj oluyor anlamına gelirSelam arkadaşlar. Ben şöyle birşeye rastladım. Hızlı şarj oluyor fakat telefonu kullanırken şarj ettiğimde yüzdesi hiç yükselmiyor. Sizde de o şekilde mi? Yani şarjdan gelen kullanıma gidiyor sanki.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakıyorum da efsane ile keyfimiz çok yerindeallah keyfimizi bozmasınilk mesaja eklenen linkteki 20.5.14 sürümünü indirip cihazınızın hafızasına atın. Sonra Twrp üzerinden 2 wipe yaparak romu kurabilirsiniz. Ne var ki Miui10 sürümünden yükseltme yapacağınız için ( her ne kadar ihtimal vermesem de ) bir şeylerin ters gitmesi söz konusu olabilir. Bu yüzden 2. spoilerde anlatıldığı gibi yedek alıp 4 wipe ile temiz kurulum yapmanızda fayda var.
Aynen hocam EFSANE farkıSizin cihaz da android 9 ve bunlarda gecikme var, Mi 6 da android 9 ama güncelleme alıyor, işte Efsane farkı
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hocam merhaba. Şarj olurken aşağıda hızlı şarj ibaresi çıkıyor. Eskisine göre yavaş da olsa şarj dolması normalin üzerinde bir hızda şarj olabiliyor. Ama kullanırken şarj sabit kalıyor hatta çok zorlarsanız düştüğünü bile göreceksinizHocam şarj olurken simgenin üstündeki yıldırım işareti tek iste yavaş çift ise hızlı şarj oluyor anlamına gelir
Kablo yerine tam oturmayınca bazen yavaş şarj oluyor ve dediğiniz gibi telefon açıkken şarj sabit kalıyor sizdeki durumda öyle olabilir mi