MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

ibrahimyzci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Xiaomi MI9
Meslek
Elektrik Müh.
Konular
0
MIUI12 güncellenmesinden sonra telefona her bildirim gelişinde sistem arayüzü kitleniyor sonra durduruluyor. Böyle bir hata alan varmı? 2 wipe ile kurulum yapmıştım.
Bu sorunu nasıl çözebiliriz yeni güncellemede de aynı sorun.

yusfrdem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi6
Konular
1
Bu sorunu nasıl çözebiliriz yeni güncellemede de aynı sorun.
Benzer şey sms gelince başıma geldi. 3 wipe ile kurmuştum. ama kurulum sonrası reboot diyince no os installed diye uyarı veriyordu. rom dosyasını yeniden indirdim. önceki indirdiğimde ara sıra duraklatma yapmıştım bir de internet gitmişti sonrasında geldiğinde yeniden devam etmişti. sanırım rom da bir arıza oldu. şimdi yine 3 wipe ile kurdum böyle bir sorun yok. istersen sende tekrar indir ve 3 wipe ile kur.
cache dalvic data

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
MIUI 11 den update ile geçmiştim miui12 ye. Bazı hatalar nedeniyle miui12 20.5.21 yi 4 wipe ile sıfırdan kurdum magisk yükledim. YouTube wanced modülü yükledim ama gcam modülü bir türlü yükleyemiyorum nedendir acaba?
Ben MIUI11'de bunu kullanıyordum. MIUI12'de de sıkıntısız çalıştı.

Bu arada modül kurmadım ben. Bu gcam modül kurmadan çalışıyor.

yusfrdem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi6
Konular
1
Son sürüm ile whatsappta kişilerin isimlerinin gitmesi sorunu yaşıyorum. bazı kişilerin var bazı kişilerin yok. rehberde kayıtlılar. ancak whatsappta numara olarak görünüyorlar. isim olarak aratınca çıkıyor ama sohbet ekranında numaraları var.

alibasb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilge
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Videodaki gibi kontrol merkezi sürekli kasma yapıyor bendeki gibi olan var mı?
YouTube vanced mi kullanıyorsunuz? Valla hocam ben buraya ekledim birkaç sayfa önce, 9 saat üstü ekran süresi aldım ve ben de inanamadım :D
Şu anda youtube premium kullanıyorum vanced i daha evvelden kullanmıştım. Pili askerdeyken değiştirmiştim 8 10 ay evvel lakin kalitesi düşük olacakki 3 4 saat civarı alıyordum. Zaten niyetim vardı sizin 9 saatlik pil ekran alıntısından sonra batarya değiştirmeye karar verdim haha-- keşke ben de 9 saat alsam :?

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Videodaki gibi kontrol merkezi sürekli kasma yapıyor bendeki gibi olan var mı?

Şu anda youtube premium kullanıyorum vanced i daha evvelden kullanmıştım. Pili askerdeyken değiştirmiştim 8 10 ay evvel lakin kalitesi düşük olacakki 3 4 saat civarı alıyordum. Zaten niyetim vardı sizin 9 saatlik pil ekran alıntısından sonra batarya değiştirmeye karar verdim haha-- keşke ben de 9 saat alsam :?
Valla hocam genellikle opera kullandım, forumlarda gezdim. Belki de operanın pil tüketimi düşüktür. Onun dışında mobil veriyi nerdeyse hiç kullanmadım. Şebekenin az çekmesi de pili daha çok tüketiyor. Daha yeni taşındım ve önceki evde 2 3 çekerken şu an full çekiyor. Bunlar 9 saat almamın nedenleri olabilir. Siz veya herhangi biri daha düşük alırsa sorun yapmasına gerek yok :) 9 saat anormal bir rakam zaten :D

Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

keremyvz58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem Yavuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
2
Yeni sürüm bu hafta da cumartesi gelir diyordum, erkenden gelmiş bile. :D Android 9 tabanlı miui 12 sürümlerine hâlâ yeni kamera arayüzünün, bazı animasyonların ve kayan pencerenin gelmemiş olması dışında görsel olarak bir sıkıntı yok gibi.

Ama performans konusunda, bir tek bende mi yaşanıyor bilmiyorum, şarj seviyesi yüzde 10 un altına indiğinde telefonda ciddi bir performans düşüklüğü söz konusu, çok fazla kasma ve çökme yaşanıyor. Sebebini bilen veya bir çözüm önerisi olan var mıdır?

tatarusame

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İ.
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Yeni sürüm bu hafta da cumartesi gelir diyordum, erkenden gelmiş bile. :D Android 9 tabanlı miui 12 sürümlerine hâlâ yeni kamera arayüzünün, bazı animasyonların ve kayan pencerenin gelmemiş olması dışında görsel olarak bir sıkıntı yok gibi.

Ama performans konusunda, bir tek bende mi yaşanıyor bilmiyorum, şarj seviyesi yüzde 10 un altına indiğinde telefonda ciddi bir performans düşüklüğü söz konusu, çok fazla kasma ve çökme yaşanıyor. Sebebini bilen veya bir çözüm önerisi olan var mıdır?
Büyük ihtimalle kalan şarjı korumak için işlemci frekansını düşürüyodur hocam benim aklıma gelen sebep bu

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25
Ben MIUI11'de bunu kullanıyordum. MIUI12'de de sıkıntısız çalıştı.

Bu arada modül kurmadım ben. Bu gcam modül kurmadan çalışıyor.
Hata veriyor bende çalışmadı gcam modülde yükleyemiyorum ne yapıcam bilmiyorum

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Genel olarak miui11 e göre biraz daha fazla ısınıyor cihaz.
Geçen gün telefon görüşmesi yaparken rahatsız edecek kadar ısındı.

Üst Alt