Miui11 stabil de olmuyor hocam denedim. Level 3 aktif olmuyor.Olabilir. MIUI 11 ilk çıktığında bu kod ile aktif edilemiyordu. Kodu girip yeniden başlattıktan sonra şu gcam uygulamasını deneyin:
MIUI 12 - Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı
MIUI12 güncellenmesinden sonra telefona her bildirim gelişinde sistem arayüzü kitleniyor sonra durduruluyor. Böyle bir hata alan varmı? 2 wipe ile kurulum yapmıştım. Bu sorunu nasıl çözebiliriz yeni güncellemede de aynı sorun.forum.miuiturkiye.net
Hocam selam. Eğer o şekilde olmuyor ise Root browser programı ile system klasöründe bulid.prop dosyasının en son satırına tırnak işaretleri hariç "persist.camera.HAL3.enabled=1" yazıp kaydedip telefonu kapa aç yaparak halledilebilir.Miui11 stabil de olmuyor hocam denedim. Level 3 aktif olmuyor.
Peki hocam sonrasında arkadaşın diğer konuda bahsettiği gcam apk sını sadece telefona yüklemem yeterli olacak mı?Hocam selam. Eğer o şekilde olmuyor ise Root browser programı ile system klasöründe bulid.prop dosyasının en son satırına tırnak işaretleri hariç "persist.camera.HAL3.enabled=1" yazıp kaydedip telefonu kapa aç yaparak halledilebilir.
Selamlar.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam kamera APK dosyasını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.Peki hocam sonrasında arkadaşın diğer konuda bahsettiği gcam apk sını sadece telefona yüklemem yeterli olacak mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde hocam mt Manager ile dediğiniz dosyayı açmaya çalıştım desteklenmiyor diyor aynı zamanda root browser indirdim onlada sadece bir formatta açtı ama içinde hiçbir satır yoktu.
Evet hocam root yok aynı zamanda magisk de yok ben sandımki bu yöntemle bunlara gerek kalmadan dediğiniz gibi yükleyebilir im sanmıştım. Galiba rootlamak ve magisk gerekecek gcam için ama bende o işlere girmek istemiyorum. Yardımınız için çok teşekkür ederim.Hocam kamera APK dosyasını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam dosyayı acamamissaniz eğer Root yapamamissiniz demektir ya da Root yetkisi vermemissiniz.
Magisk programını açınca asagidaki gibi olmalı.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam kullanilan tema , yazı fontu , uygulama simgeleri uyumsuz olabilir nede olsa farkli bir miui sürümü format data veya 2 wipe ile geçmek daha garanti bende boyle bir sorun oluşmadi iyi forumlar
Hocam 4-5 defa dan kasıtınız üst üste 2 wipe ise hayır olmazbu wipeyi 2 değil de 4-5 kere falan atsak zararı oluyor mu