nedense resimdeki süreye birdaha asla ulaşamadım yine 5 buçuk saatden az görmüyorum lakin o süre inanılmazdı benim için. En son miui10 da iken telefonu ilk aldığım yıllarda öyleydi. Herhalde farkında olmadan aktif kullanıyorum cihazı. Benim kullanımımda pili en çok zorlayan youtube ı arka planda 2 saatden fazla kullanıyor olmam olabilir, o sürelerde cihazda hissedilir bir ısınma oluyor hep.Pili kullandıkça daha performanslı hale gelebilir. Benim 1 ay oldu ve 9 saat üstü ekran süresi alıyorum. Tabi buna kullanım şekli de bağlı. Nerdeyse hiç mobil veri kullanmadım ve parlaklık da genel olarak %40 civarlarındaydı.
Sorunuzun cevabını 2 kez cevaplamama rağmen aynı soruyu sormaya 3. kez devam ediyorsunuz.Uygunsuz davranış uyarısı aldınız. Devam etmeniz durumunda forumdan uzaklaștırılabilirsiniz.Eu rom mi 6 için güncelleme desteğini ne zaman kesecek?
YouTube vanced mi kullanıyorsunuz? Valla hocam ben buraya ekledim birkaç sayfa önce, 9 saat üstü ekran süresi aldım ve ben de inanamadımnedense resimdeki süreye birdaha asla ulaşamadım yine 5 buçuk saatden az görmüyorum lakin o süre inanılmazdı benim için. En son miui10 da iken telefonu ilk aldığım yıllarda öyleydi. Herhalde farkında olmadan aktif kullanıyorum cihazı. Benim kullanımımda pili en çok zorlayan youtube ı arka planda 2 saatden fazla kullanıyor olmam olabilir, o sürelerde cihazda hissedilir bir ısınma oluyor hep.
Abi bu nedir ya. Bana ateş edin beni öldürün. 3 saat falan alıyorum ben miui 12 ile. Önceden 4-4.5 saat arasıydı. Hocam maşallah diyelim. Alsam mı şu dejiden bilemedim. Kimi diyo şişti kimi diyo kabak uymadı kararsız kaldımBatarya performansı. Görsel zaten anlatıyor 9 saat üzeri ekran süresi bence çok iyi. Son sürümde batarya performansı bence baya iyi olmuş
valla benim cihazda 3.5 yıllık o civarlar alıyorum yalnız değilsinAbi bu nedir ya. Bana ateş edin beni öldürün. 3 saat falan alıyorum ben miui 12 ile. Önceden 4-4.5 saat arasıydı. Hocam maşallah diyelim. Alsam mı şu dejiden bilemedim. Kimi diyo şişti kimi diyo kabak uymadı kararsız kaldım
Valla bir sıkıntı çıkmadı şimdilik, tabi ileride çıkmayacağının garantisi değil amaAbi bu nedir ya. Bana ateş edin beni öldürün. 3 saat falan alıyorum ben miui 12 ile. Önceden 4-4.5 saat arasıydı. Hocam maşallah diyelim. Alsam mı şu dejiden bilemedim. Kimi diyo şişti kimi diyo kabak uymadı kararsız kaldım