MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

axuaxu54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi6
Meslek
Tornacı
Konular
51
5ghz ağları görmüyor şuan aynı problemi yaşayan var mı

alibasb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilge
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Pili kullandıkça daha performanslı hale gelebilir. Benim 1 ay oldu ve 9 saat üstü ekran süresi alıyorum. Tabi buna kullanım şekli de bağlı. Nerdeyse hiç mobil veri kullanmadım ve parlaklık da genel olarak %40 civarlarındaydı.
nedense resimdeki süreye birdaha asla ulaşamadım yine 5 buçuk saatden az görmüyorum lakin o süre inanılmazdı benim için. En son miui10 da iken telefonu ilk aldığım yıllarda öyleydi. Herhalde farkında olmadan aktif kullanıyorum cihazı. Benim kullanımımda pili en çok zorlayan youtube ı arka planda 2 saatden fazla kullanıyor olmam olabilir, o sürelerde cihazda hissedilir bir ısınma oluyor hep.

ozzgurs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
21
Eu rom mi 6 için güncelleme desteğini ne zaman kesecek?

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Eu rom mi 6 için güncelleme desteğini ne zaman kesecek?
Sorunuzun cevabını 2 kez cevaplamama rağmen aynı soruyu sormaya 3. kez devam ediyorsunuz.Uygunsuz davranış uyarısı aldınız. Devam etmeniz durumunda forumdan uzaklaștırılabilirsiniz.

HollyHood

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner
Cihazım
Mi 6
Meslek
Muhasebeci
Konular
9
akşam kuracağım, bakalım neler var neler yok.

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25
MIUI 11 den update ile geçmiştim miui12 ye. Bazı hatalar nedeniyle miui12 20.5.21 yi 4 wipe ile sıfırdan kurdum magisk yükledim. YouTube wanced modülü yükledim ama gcam modülü bir türlü yükleyemiyorum nedendir acaba?

Son düzenleme:

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
nedense resimdeki süreye birdaha asla ulaşamadım yine 5 buçuk saatden az görmüyorum lakin o süre inanılmazdı benim için. En son miui10 da iken telefonu ilk aldığım yıllarda öyleydi. Herhalde farkında olmadan aktif kullanıyorum cihazı. Benim kullanımımda pili en çok zorlayan youtube ı arka planda 2 saatden fazla kullanıyor olmam olabilir, o sürelerde cihazda hissedilir bir ısınma oluyor hep.
YouTube vanced mi kullanıyorsunuz? Valla hocam ben buraya ekledim birkaç sayfa önce, 9 saat üstü ekran süresi aldım ve ben de inanamadım :D

yusfrdem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi6
Konular
1
Batarya performansı. Görsel zaten anlatıyor 9 saat üzeri ekran süresi bence çok iyi. Son sürümde batarya performansı bence baya iyi olmuş :)
Abi bu nedir ya. Bana ateş edin beni öldürün. 3 saat falan alıyorum ben miui 12 ile. Önceden 4-4.5 saat arasıydı. :D Hocam maşallah diyelim. Alsam mı şu dejiden bilemedim. Kimi diyo şişti kimi diyo kabak uymadı kararsız kaldım

Mohan41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Meslek
Kalite Teknisyeni
Konular
26
Abi bu nedir ya. Bana ateş edin beni öldürün. 3 saat falan alıyorum ben miui 12 ile. Önceden 4-4.5 saat arasıydı. :D Hocam maşallah diyelim. Alsam mı şu dejiden bilemedim. Kimi diyo şişti kimi diyo kabak uymadı kararsız kaldım
valla benim cihazda 3.5 yıllık o civarlar alıyorum yalnız değilsin :)

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Valla bir sıkıntı çıkmadı şimdilik, tabi ileride çıkmayacağının garantisi değil ama :)

Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt