Yardım Mi 6 wifi kayboldu activate device ekranında kaldı

BSozge

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bora
Cihazım
Mi note 2
Konular
1
Merhaba Arkadaşlar,

Güncelleme sonrası telefon açılmadı.Telefonu formatlayıp sıfırdan rom yükledim . Fakat telefon açıldığında activate device ekranında kaldı ve wifi kesinlikle açılmıyor.Wifi açılmadığı için şifreyi girip cihazı açamıyorum.Sanırım IMEI'de uçtu çünkü 4G'dende girmiyor.
Farklı ROMlar denedim fakat düzelmedi. Ne yapabilirim ?

Teşekkürler,

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Merhaba Arkadaşlar,

Güncelleme sonrası telefon açılmadı.Telefonu formatlayıp sıfırdan rom yükledim . Fakat telefon açıldığında activate device ekranında kaldı ve wifi kesinlikle açılmıyor.Wifi açılmadığı için şifreyi girip cihazı açamıyorum.Sanırım IMEI'de uçtu çünkü 4G'dende girmiyor.

Teşekkürler,

IMEI ve Mac adresi düzelmeden cihazı açmanız olası görünmüyor.Yapılması gereken düzeltme işlemi yasal olmadığından dolayı malesef anlatımı burada herhangi bir kaynakta yok hocam.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhaba Arkadaşlar,

Teşekkürler,

Efs yedeğiniz yokmuydu ? 4G Baglantısı olduguna eminmisin ? Belki xiaomi serverlarında yogunluk vardır. Bazen şifren dogru olsada yanlış diyebiliyor.

Eğer yoksa ben olsam eu romu yada stok benzeri bir romu flashlardım. Stok yazılım olduğu için bir ihtimal imei geri gelebilir.

Hiç biri yoksa custom rom kurun hocam( Şifre istemeyeceği için ), imei varmı yokmu bir kontrol edin cihazınızı. ( Bence imei uçmamıştır )

Oyla:

BSozge

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bora
Cihazım
Mi note 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Efs yedeğiniz yokmuydu ? 4G Baglantısı olduguna eminmisin ? Belki xiaomi serverlarında yogunluk vardır. Bazen şifren dogru olsada yanlış diyebiliyor.

Eğer yoksa ben olsam eu romu yada stok benzeri bir romu flashlardım. Stok yazılım olduğu için bir ihtimal imei geri gelebilir.

Hiç biri yoksa custom rom kurun hocam( Şifre istemeyeceği için ), imei varmı yokmu bir kontrol edin cihazınızı. ( Bence imei uçmamıştır )
yedeğim yok malesef hocam. custom rom-stok rom-eu rom hepsini yükledim fakat wifi geri gelmedi.

4g erişimim yok şebeke almıyor.o yüzden imei uçtu diye düşünüyorum

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
yedeğim yok malesef hocam. custom rom-stok rom-eu rom hepsini yükledim fakat wifi geri gelmedi.

4g erişimim yok şebeke almıyor.o yüzden imei uçtu diye düşünüyorum
Uzuldum hocam gecmis olsun

Oyla:

BSozge

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bora
Cihazım
Mi note 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IMEI ve Mac adresi düzelmeden cihazı açmanız olası görünmüyor.Yapılması gereken düzeltme işlemi yasal olmadığından dolayı malesef anlatımı burada herhangi bir kaynakta yok hocam.
uzaktan bağlanıp ücreti karşılığı yardımcı olabilecek birleri var mıdır acaba hocam ?

Oyla:

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Merhaba Arkadaşlar,

Teşekkürler,
Dostum başka bir telefondan şifresiz ağ paylaşma ayarla. O ağa bağlan. Yes~~ imei de sorun alacağını düşünmüyorum

Son düzenleme:
Oyla:

aydoxx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
aydoxx
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
6
Merhaba, çözüm şu şekilde :
miui_MI6Global_V8.2.2.0.NCAMIEC_7f3f8ad7c8_7.1 romunu kurup, imei tamiri yapilacak. Daha sonra istenen sürüme guncellenebilir.

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
uzaktan bağlanıp ücreti karşılığı yardımcı olabilecek birleri var mıdır acaba hocam ?
Hocam miflaş ile clan all seceneğini secerk rom atmayı deneyin. Acılışta mi hesabını sormasa gerisi kolay

Oyla:

xomamme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şaomi
Cihazım
13T PRO
Konular
12
benim başıma şöyle bir şey gelmişti, cihazı ilk aldığımda kurcalarken 2 tane mi hesabı açmışım yanlışlıkla sonra tekrar kurcalarken cihazı kilitledim ve açamadım, Allahtan wifi ve mobil veri açık kalmıştı. mi ye mail attım ve telefonun sahibini olduğumu kanıtlayıcı belgeler yolladım uzaktan açıverdiler ama yaklaşık 1 ay sürdü bu işlem. o günden beri her ne olursa olsun wifi ve mobil veriyi kapatmıyorum.

sizin durum çok farklı ama eğer mi tarafından kilitlenirse böyle bir çözümü var. uzaktan cihazın kilidini açıyorlar. tabi cihazımda root bl hiçbir şey yoktu. umarım halledersiniz. ben bundan önce s4 kullanıyordum onda bu işler çok sade ve basitti, imei uçması diye bir şey yoktu, mi de rom işlerine pek bulaşmak istemiyorum. böyle bir şey benim başıma gelse çaresiz kalırım.

Oyla:
Üst Alt