Yardım Mi 6 wifi kayboldu activate device ekranında kaldı

BSozge

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bora
Cihazım
Mi note 2
Konular
1
Merhaba Arkadaşlar,

Güncelleme sonrası telefon açılmadı.Telefonu formatlayıp sıfırdan rom yükledim . Fakat telefon açıldığında activate device ekranında kaldı ve wifi kesinlikle açılmıyor.Wifi açılmadığı için şifreyi girip cihazı açamıyorum.Sanırım IMEI'de uçtu çünkü 4G'dende girmiyor.
Farklı ROMlar denedim fakat düzelmedi. Ne yapabilirim ?

Teşekkürler,

Shewky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şevki Akdemi
Cihazım
Mi2
Konular
4
benim başıma şöyle bir şey gelmişti, cihazı ilk aldığımda kurcalarken 2 tane mi hesabı açmışım yanlışlıkla sonra tekrar kurcalarken cihazı kilitledim ve açamadım, Allahtan wifi ve mobil veri açık kalmıştı. mi ye mail attım ve telefonun sahibini olduğumu kanıtlayıcı belgeler yolladım uzaktan açıverdiler ama yaklaşık 1 ay sürdü bu işlem. o günden beri her ne olursa olsun wifi ve mobil veriyi kapatmıyorum.

sizin durum çok farklı ama eğer mi tarafından kilitlenirse böyle bir çözümü var. uzaktan cihazın kilidini açıyorlar. tabi cihazımda root bl hiçbir şey yoktu. umarım halledersiniz. ben bundan önce s4 kullanıyordum onda bu işler çok sade ve basitti, imei uçması diye bir şey yoktu, mi de rom işlerine pek bulaşmak istemiyorum. böyle bir şey benim başıma gelse çaresiz kalırım.
Cihaz internet bağlantısı kuramadığı için arkadaş için dediğiniz şey mümkün değil. Xiaomi uzaktan açsa bile telefon uzaktan açıldığını fark edemez ve kilitli kalmaya devam eder. Bir şekilde önce internete girebilir halde olması lazım

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

xomamme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şaomi
Cihazım
13T PRO
Konular
12
Cihaz internet bağlantısı kuramadığı için arkadaş için dediğiniz şey mümkün değil. Xiaomi uzaktan açsa bile telefon uzaktan açıldığını fark edemez ve kilitli kalmaya devam eder. Bir şekilde önce internete girebilir halde olması lazım

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen arkadaşın işi çok zor yetkili servisimiz olmadığı için durum karmaşık

Oyla:

İbrhmKrtl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kartal
Cihazım
mi 6
Konular
0
benim başıma benzer bir olay geldi , mi hesabı doğrulanamıyordu , cihazı bul bilmemne hatası veriyordu, mi tool v2 ile euro beta romdan global stabile geçmek istedim , galiba android pie sürümündeyken global stabilde oreo olduğundan yada başka bir sebepten hata verdi , beynime kara sular indi ter bastı falan :) neyse sonra bir şekilde normalde mi hesabımı ve şifremi yazdığım ekranın yerine gelen telefon no ve şifre ekranını geçebildim , sonra telefonu tekrar geliştirici seçenekleri ve usb hata ayıklama etkinleştirip xiaomi mi tool v2 programıyla eski euro beta romuma geri döndürdüm. Not: Sadece 1 yerde hata verdi bende , o kısma geldiğinde aşağıda try again demeden önce twrp ekranında wipe-format data yaptım ve mi tool programına tekrar geçip try again dedim ve işlem tamamlandı , ben sorunu bu şekilde çözdüm

Oyla:
Üst Alt