Yardım Mi 6 Twrp Döngüsü

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
RevOS 9.10.17
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Mi 6 cihazıma yüklü olan RevOs 9.10.17 sürümü üstüne 4 wipe yaparak RevOS 9.10.31 sürümünü kurdum fakat boot ekranından sonra hemen twrpye geri attı. Lazyflasher flaşladım olmadı, magiskle rootladım aynı sorun devam etti. Yeni rom kurdum olmadı. Firmware yükledim işe yaramadı. Format data yaptım yine olmadı. Orange Fox Recovery yüklüydü, Twrp 3.3.1-2 yükledim rom flaşladım yine twrp ekranına attı. Ne denediysem olmadı. yardımlarınızı bekliyorum.

Ottoman30

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 15
Konular
127
Mi 6 cihazıma yüklü olan RevOs 9.10.17 sürümü üstüne 4 wipe yaparak RevOS 9.10.31 sürümünü kurdum fakat boot ekranından sonra hemen twrpye geri attı. Lazyflasher flaşladım olmadı, magiskle rootladım aynı sorun devam etti. Yeni rom kurdum olmadı. Firmware yükledim işe yaramadı. Format data yaptım yine olmadı. Orange Fox Recovery yüklüydü, Twrp 3.3.1-2 yükledim rom flaşladım yine twrp ekranına attı. Ne denediysem olmadı. yardımlarınızı bekliyorum.
Hocam telefona Mi Flash üzerinden Global rom yükleyin ardından, twrp ve istediğiniz romu yükleyerek tekrar gözlemleyin.

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Hocam telefona Mi Flash üzerinden Global rom yükleyin ardından, twrp ve istediğiniz romu yükleyerek tekrar gözlemleyin.
Şu an Fastboot romunu flaşlıyorum hocam, işlemin bitmesini bekliyorum. Teşekkür ederim. Buna gerek kalmadan çözmeye çalıştım ama yapamadım maalesef :)

Ottoman30

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 15
Konular
127
Şu an Fastboot romunu flaşlıyorum hocam, işlemin bitmesini bekliyorum. Teşekkür ederim. Buna gerek kalmadan çözmeye çalıştım ama yapamadım maalesef :)
Hocam bu gibi durumda yapılacak en sağlıklı işlemi yapmışsınız ;)

Bülentb

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi note 5
Konular
8
Hocam mi flash ile global roma dönünce twrp gidiyor. Tekrar twrp yüklemeniz gerekiyor.