- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 1
Merhabalar öncelikle forumda yeniyim, konu açma ile ilgili bir hatam varsa affedin. Dün xiaomi mi 6 telefonum bir kova suyun içine düştü. Çıkardığımda açık ve çalışır vaziyetteydi sadece yan tuş sıkıntılıydı şarj %2’ydi. Havluyla kuruladım o sıra kapandı. Ekranda mi logosu çıktı, kapandı açıldı mi logosu çıktı bu hep devam etti. Fön ile kuruttum biraz daha. Daha sonra yan tuşa basınca kapansın diye “mi bunny” dedikleri şapkalı logo çıktı yine kapandı açıldı. Şarj oluyor mu diye bir takayım dedim büyük ihtimal hatalı bir davranış ama. Şarj işareti çıktı ama olmadı kapanma açılma devam etti. İyice kapansın diye şarjı çıkarıp pirince koydum 12 saattir pirinçte sabah bir şarj aleti takıp kontrol ettim yine açılıp kapandı. Pirinçten pek umudum yok ama pirinçte tutmaya devam ediyorum bayram tatili nedeniyle zaten delta servise ya da telefoncuya veremem. Diğer yandan bu durum garanti dışı yine de delta servise göndermeli miyim (hakkında olumsuz çok yazı okudum) , tahmini ne kadara yapılır, direk bir telefoncuya mı götürmeliyim öyleyse Ankara’da önerilerinize açığım. Ya da telefon artık çöp mü ? 
Yardımcı olursanız sevinirim,Teşekkür ederim.
Yardımcı olursanız sevinirim,Teşekkür ederim.