Yardım Mi 6 şarj sorunu

simetribey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
mi6
Konular
2
Merhaba arkadaşlar ; Kendime ve eşime 2 adet Mİ 6 aldım iki telefonada sürekli kullandıgımız uygulamaları yükledim whatsapp, instagram, facebook vb. iki telefonunda şarjını % 100 dolduruyorum şarjdan çıkartıp ikisini yanyana koyuyorum 1 saat sonra telefonlardan bir tanesinin şarjı % 80 diğerinin şarjı halen % 100 oluyor. Şarjı erken biten telefonu normal kullanırken çok fazla ısınıyor resmen telefon patlayacakmış gibi. Bu sorun yüklediğim uygulamalardan olabilirmi acaba arkadaşlar ?

Birde telefonlar kendi orjinal şarj aletleri ile 2 - 2.5 saatte felan şarj oluyor bu normal bir süremidir arkadaşlar ?
Qualcomm Quick Charge 3.0 BlitzPower BW-S6 Çift Çıkışlı Şarj Cihazı alsam daha hızlı şarj edermi ?

Android sürümü : 7.1.1 NMF26X
Android güvenlik yama sürümü : 2017-05-01
MIUI sürümü : MIUI Global 7.6.8 Beta

ilginiz için şimdiden teşekkürler.

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Eşimin telefonunda (Mİ6) pil tüketimi ve ısı gayet normal ama oda çok geç şarj oluyor malesef. Minimum 2 saatte şarj oluyor.
Eğer Şarj adaptörü ve usb kablosu orjinal ise o süre normal değil.mi5s telefonum %5'ten %100'e 1.5 saatte şarj oluyor ki bu mi6 da daha da geliştirildi.Dediğim gibi sorununuz rom ile alakalıdır büyük ihtimalle rom yüklemesi sonrası durumu tekrar paylaşırsanız seviniriz.

Oyla:
Üst Alt