- Adım
- tanju
- Cihazım
- Mi 6
- Meslek
- Memur
- Konular
- 28
Doğru diye düşünüyorum sonuçta yazılımsal birşey buSizce ampere programi dogrumu olcuyor
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam benim telin 3250 amper ile sarj olmasi tuhaf deilmi miui 9 da 2000 amperi gecmiuorduDoğru diye düşünüyorum sonuçta yazılımsal birşey bu
Batarya kapasitesi 3250 mahHocam benim telin 3250 amper ile sarj olmasi tuhaf deilmi miui 9 da 2000 amperi gecmiuordu
Bunlara pek bakmamak gerekiyor aslında pek bi işe yaramaz kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ?Bosalirkende deger buGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yok kapasiteyle alakali deil bu bataryanin cektigi amper ile alakaliBatarya kapasitesi 3250 mah
Neyi anlattığınızı sözlü olarak anlamadım sadece uygulamaya bakınca voltaj değerleriniz ve pil durumunuz iyi görünüyor onu belirtmek istedimYok kapasiteyle alakali deil bu bataryanin cektigi amper ile alakali
Ekran suresiNeyi anlattığınızı sözlü olarak anlamadım sadece uygulamaya bakınca voltaj değerleriniz ve pil durumunuz iyi görünüyor onu belirtmek istedim
Tek sorun sizde olduğu gibi bende de birwz fazla ısınıyor
Gündelik kullanımdaEkran suresiGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir