- Adım
- tanju
- Cihazım
- Mi 6
- Meslek
- Memur
- Konular
- 28
hocam babam note 3 kullanıyor ondada hızlı şarj var ama böyle bir durum yok. bizimkiler kadar akıllı değil demek kiAynen hocam dediğiniz gibi bir durum var
doğru sıkıntı yok
Bunun sebebi de %80 e kadar hızlı şarj oluyor sonra akımı düşürüyor , bu hızlı şarj teknolojisinin bir olayı her cihazda böyle hatta % 90 dan sonra daha da azalır akım
hocam samsung note 3 mü ? yoksa redmi note 3 mü ? yoksa mi note 3 mühocam babam note 3 kullanıyor ondada hızlı şarj var ama böyle bir durum yok. bizimkiler kadar akıllı değil demek ki
Galaxy note 3 hocam. şarjın hızlanıp yavaslamasi.hocam samsung note 3 mü ? yoksa redmi note 3 mü ? yoksa mi note 3 mü
bide hocam bu durum yok derken neyi kast ettiniz?
Hocam büyük ihtimalle yavaşlıyordur yine ama şöyle açıklayabilirim , exynos işlemciliyse çünkü işlemci üzerinden tahminde bulunuyorum . Ampere uygulamasından bakıyorsanız snapdragon hariç diğer işlemcilerde doğru değer vermiyor maalesef . Yalnız note 3 ün donanımına bakarken bişey farkettim 1080p 60 fps desteğini ta o zamanlar verirken şimdi çıkan snapdragon 820 ve üstü niye her cihazda yok anlamış değilim.Galaxy note 3 hocam. şarjın hızlanıp yavaslamasi.
evet hocam bende hiç anlamadım onu. hatta note 3 un şuHocam büyük ihtimalle yavaşlıyordur yine ama şöyle açıklayabilirim , exynos işlemciliyse çünkü işlemci üzerinden tahminde bulunuyorum . Ampere uygulamasından bakıyorsanız snapdragon hariç diğer işlemcilerde doğru değer vermiyor maalesef . Yalnız note 3 ün donanımına bakarken bişey farkettim 1080p 60 fps desteğini ta o zamanlar verirken şimdi çıkan snapdragon 820 ve üstü niye her cihazda yok anlamış değilim.
Hocam büyük ihtimalle yavaşlıyordur yine ama şöyle açıklayabilirim , exynos işlemciliyse çünkü işlemci üzerinden tahminde bulunuyorum . Ampere uygulamasından bakıyorsanız snapdragon hariç diğer işlemcilerde doğru değer vermiyor maalesef . Yalnız note 3 ün donanımına bakarken bişey farkettim 1080p 60 fps desteğini ta o zamanlar verirken şimdi çıkan snapdragon 820 ve üstü niye her cihazda yok anlamış değilim.Galaxy note 3 hocam. şarjın hızlanıp yavaslamasi.
hocam işlemcinin nimetleri mi 4 te de snap801 var 4k 30 fps çekiyor . Ama misal mi 6 1080p 30 fps çekiyor yazıktır vallaevet hocam bende hiç anlamadım onu. hatta note 3 un şuLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediryurtdisi modeli 4K 30fps çekiyor. bizim yerli telefonlara para değmez bence.
hocam hiç bişi anlamadım zaten. bı telefon hem 4K da hemde 1080p nasıl 30fps çeker bilmiyorum. (mi6)Hocam büyük ihtimalle yavaşlıyordur yine ama şöyle açıklayabilirim , exynos işlemciliyse çünkü işlemci üzerinden tahminde bulunuyorum . Ampere uygulamasından bakıyorsanız snapdragon hariç diğer işlemcilerde doğru değer vermiyor maalesef . Yalnız note 3 ün donanımına bakarken bişey farkettim 1080p 60 fps desteğini ta o zamanlar verirken şimdi çıkan snapdragon 820 ve üstü niye her cihazda yok anlamış değilim.
hocam işlemcinin nimetleri mi 4 te de snap801 var 4k 30 fps çekiyor . Ama misal mi 6 1080p 30 fps çekiyor yazıktır valla
Aynen öyle hocam , aynı şey htc u11 de vardı güncelleme ile 1080p 60 fps i getirdiler . Xiaomi cihazlarada bekliyoruz böyle bir güncelleme hadi hayırlısıhocam hiç bişi anlamadım zaten. bı telefon hem 4K da hemde 1080p nasıl 30fps çeker bilmiyorum. (mi6)
ins bizede gelir AMINAynen öyle hocam , aynı şey htc u11 de vardı güncelleme ile 1080p 60 fps i getirdiler . Xiaomi cihazlarada bekliyoruz böyle bir güncelleme hadi hayırlısı