- Adım
- tanju
- Cihazım
- Mi 6
- Meslek
- Memur
- Konular
- 28
hocam adaptörü üstünde 3 amper de yazıyor 1amperde. amper ve volt orantılı olarak artıp azaliyor. mesela ben telefonu aktif kullanırken resmen şarj olmuyor. sanki bilgisayara takmış gibi. ama uyku modunda deli gibi hızlanıyor. telefonun batarya sağlığı için bı önlem mi yoksa bu bir sorun mu bilmiyorum.Kimse nie cevap vermiyo benim icin onemli bataryaya zarar verirmi
hızlı şarj oluyor hocam bir problem yok. Hızlı şarj cihazı ısındırabilir normal bir durumarkadaslar ben mi 6 ya HXAGON adinda bir costum rom kurdum ve sarj olurken bu deger cikiyor bizim adaptorlerimiz 2.1 amper degilmi
peki hocam benim dediğim gibi bir durum var mı. kullanıma göre şarj yavaşlayıp hızlanıyor mu?hızlı şarj oluyor hocam bir problem yok. Hızlı şarj cihazı ısındırabilir normal bir durum
Aynen hocam dediğiniz gibi bir durum varpeki hocam benim dediğim gibi bir durum var mı. kullanıma göre şarj yavaşlayıp hızlanıyor mu?
doğru sıkıntı yokYani bu anper dogrumu 30 saniyede bir atiyor seviy
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunun sebebi de %80 e kadar hızlı şarj oluyor sonra akımı düşürüyor , bu hızlı şarj teknolojisinin bir olayı her cihazda böyle hatta % 90 dan sonra daha da azalır akımAma fark ettim %80 sonra 1 ampere kadar dusuruyor kendini
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi