- Adım
- Adem
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 3
Merhaba arkadaşlar .Birkaç gün önce eknranın üstüne basıp ekranı içten hasar almıştı.Orjinal ekran taktırdım parmak izi felan hepsi çalışıyor fakat yakınlık sensörü(Telefonla görüşünce ekranan kararması ve oto aydınlatma ayarının otoda iken sabit ortaya çekmesi) çalışmıyor.Bunu arkadaş dışardada denedi olmadı.Bana dedikleri şu oldu yazılımsaldır ekran orjinal dedi.Rootloader yapıp bize getir bide yazılım atalım dedi.Ben ise Telefonu Tr hepsi buradadan garantili almıştım 2 ay önce.Sizce bu sensör neden çalışmıyordur.Verdiği ekranda sıkıntı olamaz mı.Yeni ekran takmak istemedikleri için böyle bişi yapıyor olabilir lermi.Yazılımla olmazsa anakartta sıkıntı olabilir dediler .Şimdi anakart durduk yere niye bozulsun dedim olur bazı yerlere daha düşük kalitede yapıp gönderebiliyorlar dedi.Şimdi bilmediğimden size sormak istedim bilmediğim için ne deseler eyvallah çektik.Büyük ihtimal yazılım denediklerindede olmıcak yardımcı olursanız sevinirim.Imei felan attırılmamıs direk Tr kayıtlı ürünüm.Şimdiden Teşekkürler.