Evet kardeşim kurdum. Tam bir rezillik bana göre
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu cuma global betaya gelebilirOreo kapalı beta güncellemesi çıkmış arkadaşlar.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Twrp kurulup yüklenmesi gerekiyormuş, kapalı beta olduğundan sanırım, net bir bilgim yok. Dileyenler xda forumlarında araştırma yapabilir. Miui forumda gördüğüm bir yoruma göre, birkaç hafta önce eklenmiş olan yeni bildirim paneli sanırım bu versiyonda yokmuş.
Pip mode zaten var sık kullanıyorumburaoca2
Pip modunu merak edenler için video çektim
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Gördüm yenilik son uygulamalar da pencere kenarı artık oval eskiden kare şeklindeydi. Gelişmiş ayarlarda Bluetooth içi gelişmiş ses ayarları mevcut. Başka yenilik görmedim
buraoca2
Pip modunu merak edenler için video çektim
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Gördüm yenilik son uygulamalar da pencere kenarı artık oval eskiden kare şeklindeydi. Gelişmiş ayarlarda Bluetooth içi gelişmiş ses ayarları mevcut. Başka yenilik görmedim
Pip mode zaten var sık kullanıyorum
buraoca2
chrome üzerinden dailymotion ile video açıp yaptım youtube de calışmıyor. detaylı bakmadım zaten merakımı gidermek için denedim . şu an geri global betaya döndüm . notification share olmadan oreo benim için içi boş bir rom kalacak.
görsel açıdan çok değiklik yok kamerayada bakmadım ama global betadan farkı yok gibiydi
global beta son sürümde pip çalışmıyor şimdi denedim..