Rom Mi 6 Miui10 ilk Custom Rom

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Sevindim hocam, ilk sürümlerde olmayacağı söyleniyordu diye hatırlıyorum :) Acaba Google Camera da sorun varmi ki merak ettim. Xposed da son sürümde çalışıyor olmasın hocam?
Sanmam hocam çünkü yükleyen linki paylaştığı zaman magisk sürümü daha çıkmamıştı.buarada Romda ns de var.dolby atmos biraz sıkıntılı gibi ama çalışıyor.%40 şarjla ve tel sicakken antutudan 210 kusur puan aldım.uygulama açılışlarında pek bı hız göremedim.sarja takınca çıkan sesi değiştiremezsin öyle bı menü yok aradım bulamadım.bence bı an önce yüklemelisin hocam
[doublepost=1528044877,1528044044][/doublepost]
xposed maalesef hala sorunlu ben daha denemedim ama 8 sürümde çalışana denk gelmedim zaten.
Hocam klavye olayını hallettim.önce google play den güncelledim.sonra klavyeyi açtım,sol altta smile ve virgül var ona basık tutunca ayarlar işareti çıkıyor ona bastım,seçeneklerden settings i seçtim,en üstte language kısmına tıklayıp türkçeyi seçtim ve yukarda klavye seçenekleri çıktı.ordan turkish-Q yu seçtim ve tüm harfler var klavyede

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Sanmam hocam çünkü yükleyen linki paylaştığı zaman magisk sürümü daha çıkmamıştı.buarada Romda ns de var.dolby atmos biraz sıkıntılı gibi ama çalışıyor.%40 şarjla ve tel sicakken antutudan 210 kusur puan aldım.uygulama açılışlarında pek bı hız göremedim.sarja takınca çıkan sesi değiştiremezsin öyle bı menü yok aradım bulamadım.bence bı an önce yüklemelisin hocam
[doublepost=1528044877,1528044044][/doublepost]
Hocam klavye olayını hallettim.önce google play den güncelledim.sonra klavyeyi açtım,sol altta smile ve virgül var ona basık tutunca ayarlar işareti çıkıyor ona bastım,seçeneklerden settings i seçtim,en üstte language kısmına tıklayıp türkçeyi seçtim ve yukarda klavye seçenekleri çıktı.ordan turkish-Q yu seçtim ve tüm harfler var klavyede

Hakan Hocamın romunu bekliyorum hocam :) Dolby Eski Dolby mi yoksa Oreo sürümlerde çalışan yeni Dolby mi hocam? Yenisi güzeldi çünkü, seçenek ve kullanım açısından.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
xposed maalesef hala sorunlu ben daha denemedim ama 8 sürümde çalışana denk gelmedim zaten.
Hocam biri aradığında zilsesi ve titreşimin yanında bide telin ışığı yanıyor.telde en sevmediğim özellliklerden biridir bu.kapatmak için ayarını aradım bi tane buldum ama zaten kapalı görünüyor.sende de durum böyle mi hocam.bu kötü özelliği nasıl kapatacağız?

musty28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Hocam biri aradığında zilsesi ve titreşimin yanında bide telin ışığı yanıyor.telde en sevmediğim özellliklerden biridir bu.kapatmak için ayarını aradım bi tane buldum ama zaten kapalı görünüyor.sende de durum böyle mi hocam.bu kötü özelliği nasıl kapatacağız?
Dediğin ayar bu ise başka bilmiyorum ama sanki ilk çıkan sürümde böyle bir sorun vardı. Ben bugün yayınlanan 8.6.4 olan sürümü kullanıyorum böyle bir sorun yok.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Sent from my MI 6 using Tapatalk

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Dediğin ayar bu ise başka bilmiyorum ama sanki ilk çıkan sürümde böyle bir sorun vardı. Ben bugün yayınlanan 8.6.4 olan sürümü kullanıyorum böyle bir sorun yok.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Sent from my MI 6 using Tapatalk
Bendeki menü farklıydı hocam,bya araştırdım en sonunda o sidtem uygulamasını bulup kaldırdım ve rahatladım.çince ismi olan bi uygulamaydı

MRYGZ

Yağız
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yağız
Cihazım
Mi 6
Konular
22
Müzik çaların fotoğraflarını ekleyebilecek varmı. Merak ettim.

Cihangir58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihangir
Cihazım
Mi 6 seramik
Konular
2
Arkadaşlar şimdi bu MIUI 10 u nereden indirecez ve dilini Türkçe yapabilir miyiz?

Cihangir58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihangir
Cihazım
Mi 6 seramik
Konular
2
Hocam zahmet olmazsa ilk sayfaya bak yazıyor
Hocam kusura bakmayın ben iPhone dan yeni geçtim Android'e ve pek anlamıyorum bu rom yükleme işlerinden falan. Pek anlamadığım için de yanlış bişey yapıp telefona zarar vermek istemiyorum. Sizler gerçekten tecrübe sahibisiniz bu konular da. Yaptığınız yorumlardan belli ama işte ben daha yeni yeni öğrendiğim için pek bilmiyorum sizlerin yönlendirmesini benim için daha iyi olur. O İlk sayfadaki linkten indirdim 1.30 GB lik bi dosya ama onu nasıl kuracağımı kurduktan sonra telefonun dili yabancı oluyor galiba. Sonra Türkçeye nasıl çevirebileceğimi bilmiyorum

Üst Alt