- Adım
- Cihangir
- Cihazım
- Mi 6 seramik
- Konular
- 2
Özgür hocam sağol güzel önerin için ama ben telefonu ilk aldığım gün güncelleme gelmişti otomatik. Bu 9.3.2.0 güncellemesiydi galiba. Bu bootlader kilidi açık olmasaydı gelir miydi bu güncelleme?Öneri için teşekkür ederim.kimi yee türkçe oldu kimi yer yine ingilizce.mesela ayarlar yine ingilizce hep
[doublepost=1528131769,1528131716][/doublepost]
Tel açılırken unlocked mi yazıyor yoksa lock mu?
[doublepost=1528132015][/doublepost]
Hocam bu konudan başlamanı tavsiye ederim oku anla öğren tecrübe kazan diye,yorumlarına baktım globaldesin sıkıntıların var güncellemeler sana gelmiyor falan.bu konunun içinde ilk yorumda bl (bootloader kilidi)açma linki de verilmiş.özgürlüğe doğru yürümek için ilk kapının anahtarı yani bootloader i açmalısın
Rehber - Xiaomi Mi6 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom v.7.1 Kurulumu
[doublepost=1528140386][/doublepost]
Hocam bende sim kart ayarlarında volte etkin-aktif görünüyor?
[doublepost=1528141095][/doublepost]
Özgür hocam sağol güzel önerin için ama ben telefonu ilk aldığım gün güncelleme gelmişti otomatik. Bu 9.3.2.0 güncellemesiydi galiba. Bu bootlader kilidi açık olmasaydı gelir miydi bu güncelleme?Öneri için teşekkür ederim.kimi yee türkçe oldu kimi yer yine ingilizce.mesela ayarlar yine ingilizce hep
[doublepost=1528131769,1528131716][/doublepost]
Tel açılırken unlocked mi yazıyor yoksa lock mu?
[doublepost=1528132015][/doublepost]
Hocam bu konudan başlamanı tavsiye ederim oku anla öğren tecrübe kazan diye,yorumlarına baktım globaldesin sıkıntıların var güncellemeler sana gelmiyor falan.bu konunun içinde ilk yorumda bl (bootloader kilidi)açma linki de verilmiş.özgürlüğe doğru yürümek için ilk kapının anahtarı yani bootloader i açmalısın
Rehber - Xiaomi Mi6 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom v.7.1 Kurulumu
[doublepost=1528140386][/doublepost]
Hocam bende sim kart ayarlarında volte etkin-aktif görünüyor?