- Adım
- YUSUF
- Cihazım
- Redmi k20 Pro
- Meslek
- Bankacı
- Konular
- 8
TeşekkürlerGeldi
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TeşekkürlerGeldi
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miui sitesinde su an global stable miui 9.0.2.0 mevcutBen V8.5 kullanıyorum acaba V.9.0.2 ye geçmeden direk V.9.2.2 gelir mi ? Yoksa yükseltme yapmam mı gerekir ?
Onu ben de bilemedim simdi. Fakat Guncelleme dosyasini guncelleyici uygulamasi indirirken telefon guncellemeyi yapmamaktadir. Dosya indirildikten sonra guncelleme icin onay istenecektir. Indirilen dosyanin isminde rom surumu yazmaktadir. Download edilen dosya downloaded_rom klasorune arsivlenmektedir. Eger guncellemeyi son onaylamadan dosyayi silersen istemedigin guncellemenin onune gecebilirsin. Downloaded_rom klasorune dosyalar uygulamasindan ulasabilirsin.Eyvallah hocam. Fakat otomatik olarak gelir mi derdim o ? miui v9.0.2 de sorun yaşamıştım çünkü.
Hayır gelmiyor sırayla alıyor ben şuan 8.5.4.0 kullanıyorum stabil diye ve güncelleme olarak 8.5.5.0 görüyorBen V8.5 kullanıyorum acaba V.9.0.2 ye geçmeden direk V.9.2.2 gelir mi ? Yoksa yükseltme yapmam mı gerekir ?
Versiyon yükseltmezsen diğeri gelmezHayır gelmiyor sırayla alıyor ben şuan 8.5.4.0 kullanıyorum stabil diye ve güncelleme olarak 8.5.5.0 görüyor
Linki var mı bilmiyorum sitede çıkmıyoRom un linkini paylaşabilecek var mı peki