- Adım
- Ahmetburak
- Cihazım
- xiaomi mi6
- Konular
- 1
Büyük ihtimalle yayınlama geçen seferki gibi önce bikaç sonra tüm cihazlara gelecekBeyler bende de mi6 var ama bana güncelleme neden gelmiyor sizce birşey yapmam mı gerekiyor bi ayarı mi var?
Mevcut sürüm
GeldiMi 5s plusa ne zaman gelir acaba ve fotoğraflarda düzenleyicede silme özelliği geldi mi
Sizinkinde V9.2.2.0 yazarken bende 9.0.2.0 yazıyor o baştaki V neyin anlamı ?Büyük ihtimalle yayınlama geçen seferki gibi önce bikaç sonra tüm cihazlara gelecek
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizinkinde V9.2.2.0 yazarken bende 9.0.2.0 yazıyor o baştaki V neyin anlamı ?Büyük ihtimalle yayınlama geçen seferki gibi önce bikaç sonra tüm cihazlara gelecek
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kademeli olarak dağıtılıyor gelir muhtemelenBeyler bende de mi6 var ama bana güncelleme neden gelmiyor sizce birşey yapmam mı gerekiyor bi ayarı mi var?
Mevcut sürüm
Versiyon anlamında olmalı. Ben güncelleme yaptım o yüzden olmuş olmalıSizinkinde V9.2.2.0 yazarken bende 9.0.2.0 yazıyor o baştaki V neyin anlamı ?
[doublepost=1515840737,1515840708][/doublepost]
Sizinkinde V9.2.2.0 yazarken bende 9.0.2.0 yazıyor o baştaki V neyin anlamı ?
Sesle komutun önceden olduğunu bile bilmiyordumDeğerli Arkadaşlar, selfy deki ses le komut özelliği gitmiş. Bu çok kötü bir durum.Veya başka bir yolu mu var ki ben yapamadım.