Rom (Mi 6) Miui 9.2.2.0.NCAMIEK Global kararlı güncellemesi hakkında

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
güncelleme yaptım genel olarak güzel ama kamera portre performansı biraz sıkıntılı gibi geldi odaklama sorunu var gibi.
birde kamerada iken sol taraftan fotoğraflara geçme esnasında takılma yaşadım. birde ek ayarlar kısmında tuş ve hareket kısayolları daha önce ingilizce idi şimdi Türkçe olmuş
Bende odaklama sorunu olmadı ama kamera durduruldu aldım bir kez birde telefon ısınması arttı sanki işlemciyi yoran birşey oluyor oyun açınca

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Bende odaklama sorunu olmadı ama kamera durduruldu aldım bir kez birde telefon ısınması arttı sanki işlemciyi yoran birşey oluyor oyun açınca

Gecelik güncelleme eğer geri bildirimde bulunursanız düzeltmeler yapılarak genele verirler

zrot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sedat
Cihazım
samsungnote2
Konular
0
Arkadaşlar ekranı ikiye bölmede sıkıntı çıkarttı . uygulama desteklemiyor dedikten sonra çık ibaresi beliriyor fakat çıkmıyor :)

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Arkadaşlar ekranı ikiye bölmede sıkıntı çıkarttı . uygulama desteklemiyor dedikten sonra çık ibaresi beliriyor fakat çıkmıyor :)
Hangi uygulama özel değilse merak ettim deniycem sizin icin

korfirak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
7
Birşey sorucağım arkadaşlar. Bu 9.2.2 yüklerken bölge seçiminde sadece çin vardı. Sonra telefonda çince programlar vardı. Daha sonra 9.0.2 yüklerken daha öncesinde bölgelerde türkiye varken ondada sadece çin çıktı ve daha önce çince program yokken 9.0.2de de çince program çıktı karşıma. Bunun sebebi ne olabilir.
Merhaba,
Aynı sorun bende de vardı, uzun zamandır bölge Çin olarak kullandım, bu hafta Unlock işlemi yapıp miui_MI6Global_V8.5.1.0.NCAMIEG_7648f20aab_7.1 dosyasını fastboot moduna alarak twrp den yükledim ve ota güncelleme ile üzerine gelen 9.0.2 versiyonunu yükledim, Tüm bölgeler tekrar geldi.

no_Antijen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi
Cihazım
Mi Pad 2
Konular
12
Mi6 Global Rom kullanıcısıyım bana da gelmedi gelmesi için ekstra bir şey yapmamıza gerek var mı yoksa bekleyecek miyiz?

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Mi6 Global Rom kullanıcısıyım bana da gelmedi gelmesi için ekstra bir şey yapmamıza gerek var mı yoksa bekleyecek miyiz?
Bekleyeceksiniz usta

Jakaboo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
Mi6
Konular
0
Yada, 2.sayfadaki arkadaşın paylaştığı linkten güncellemeyi manuel indirip, telefonun güncelleyici uygulamasından 3 noktaya basıp indirdiğiniz dosyayı seç diyerek de yükleyebilirsiniz.

Üst Alt