- Adım
- Onur
- Cihazım
- Mi MİX/ Mi4
- Meslek
- Kabin Memuru
- Konular
- 31
evet el hareketiyle de olabilir diKamerayı sesle kontrol edememek büyük bir eksiklik
evet el hareketiyle de olabilir diKamerayı sesle kontrol edememek büyük bir eksiklik
9.2.2.0'da otomatik böyle oluyor. bir ayarı yok. varsa da ben değiştirmedim hiçbir şeyi.Ustad bende cevapla diye çıkmıyor bir ayarı varmı
Aynı şekilde düşünüyorum bence gayet iyi9.2.2.0'da otomatik böyle oluyor. bir ayarı yok. varsa da ben değiştirmedim hiçbir şeyi.
ayrıca diğer arkadaşlar pil süresi demiş, benim şarj aynı oranda tükeniyor, hiç fark etmedi. ram tüketimi azaldı ayrıca. oldukça memnunum. 9.0.2.0 bildirim paneli yüzünden telefonu satma raddesine gelmiştim launcherlarla kullanmak da hiç tarzım değil. bu güncelleme telefonu kullanılır hale getirdi benim için.
Eyvallah. Kasma var biraz klavyede dahada anlaşılıyor. acaba bu sorun kalkarmı yeni sürüm ilebu sürüm herkese yayınlanmış bir sürüm değil o yüzden size hiç gelmemiş gibi düşünebilirsiniz daha ama problem olmadığı doğrulanırsa herkese gelecek.
Eyvallah. Kasma var klavyede daha belirgin oluyor acaba yeni sürümle iğlestirme olurmu.bu sürüm herkese yayınlanmış bir sürüm değil o yüzden size hiç gelmemiş gibi düşünebilirsiniz daha ama problem olmadığı doğrulanırsa herkese gelecek.
Tabi duzelmesine yardımcı olurEyvallah. Kasma var biraz klavyede dahada anlaşılıyor. acaba bu sorun kalkarmı yeni sürüm ile
[doublepost=1516485829,1516485751][/doublepost]
Eyvallah. Kasma var klavyede daha belirgin oluyor acaba yeni sürümle iğlestirme olurmu.
Evet başka telefonun romunu kuramazsınız siz telefona gelmesini bekleyin benceMerhaba cahilliğimi mazur görün xiaomi mi mix e yeni geçiş yaptım cihaz 9.1.1 de yeni güncelleme yok diyor sizin verdiğiniz link den indirip kursam bir sıkıntı oluşur mu ?
Ben yaşamadım bunu ilginçgüncellemeyle kamera bildirimler durum çubuğu vs çoğu sorun giderilmis ve iyileştirilmiş fakat cihaz birden kilitleyebiliyor kendini ve tekrar sifre girmenizi istiyor bunun dışında sistemi yoracak bişey yapmadığım halde 1 dakika kadar tamamen donduğunu ve hiçbir tuş dokunma vs cevap vermediği oldu kurtarma modundan reboot ettim stabilitesi bana biraz düşük geldi iyilestirilmeli ..