Bu sorun can sıkıcı idi bende en çok buna kızıyorum. Ama bana daha güncelleme gelmediKulaklik ani ses alcalma ve yukselme sorunu giderilmis.
[doublepost=1515824231,1515824016][/doublepost]Fakat app vault bolumu eksik gibi. Not takvim ve kisa yol bolumu var favoriler ozet sosyal medya akisi falan yok.
merak etme yanlız değilsin bekleyeceğizBeyler bende de mi6 var ama bana güncelleme neden gelmiyor sizce birşey yapmam mı gerekiyor bi ayarı mi var?
Mevcut sürüm
Telefon da root varsa kurmuyor diye biliyorum root u devre dışı bırakıpHocam mrb indirip haricidenmi kurdunuz bilgileriniz kayboldumu bende kurmayi dusunuyorumda bilgiler gider diye korkuyorum bu konuda biligi verirseniz seviniirim iyi aksamlar.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onda da Türkçe dil seçeneği yok ve yaşadığımız bölgeyle çok uyumlu bir sürüm değil Şahsen ben bir süre muiu 9 gelmediği için Mi Mix cihazımda kullandım ayak uyduramadım yani çok stabil olmuyor bizeçin sürümünü yüklesek ne olur? yükleyelim, madem önden gidiyor
Bu güncelleme daha resmi olarak yayınlanmadı Gecelik güncellemeler bazı kullanıcılara geliyor. Ama eğer yüklemek isterseniz konuda ki linkten indirip deneyebilirsiniz.Bana da gelmedi güncelleme nasıl yapacağız bilgisi olan var mı
denesem mi bilemedim biranda heyecan bastı linki indiriyorum. Ama sorun yaşamıyım kiTelefon da root varsa kurmuyor diye biliyorum root u devre dışı bırakıp
Onda da Türkçe dil seçeneği yok ve yaşadığımız bölgeyle çok uyumlu bir sürüm değil Şahsen ben bir süre muiu 9 gelmediği için Mi Mix cihazımda kullandım ayak uyduramadım yani çok stabil olmuyor bize
[doublepost=1515959355,1515959256][/doublepost]
Bu güncelleme daha resmi olarak yayınlanmadı Gecelik güncellemeler bazı kullanıcılara geliyor. Ama eğer yüklemek isterseniz konuda ki linkten indirip deneyebilirsiniz.
reis linkten indirip kurarsak sonraki güncellemeler için sıkıntı olur mu? bu güncelleme xiaomi'nin kendi download sitesinde yok çünkü.Telefon da root varsa kurmuyor diye biliyorum root u devre dışı bırakıp
Onda da Türkçe dil seçeneği yok ve yaşadığımız bölgeyle çok uyumlu bir sürüm değil Şahsen ben bir süre muiu 9 gelmediği için Mi Mix cihazımda kullandım ayak uyduramadım yani çok stabil olmuyor bize
[doublepost=1515959355,1515959256][/doublepost]
Bu güncelleme daha resmi olarak yayınlanmadı Gecelik güncellemeler bazı kullanıcılara geliyor. Ama eğer yüklemek isterseniz konuda ki linkten indirip deneyebilirsiniz.
1 haftaya herkese gelir diye düşünüyorum ben de. Bu sorun gereksiz cok uzun surmustu.Bu sorun can sıkıcı idi bende en çok buna kızıyorum. Ama bana daha güncelleme gelmedi
Bende şarjda bir sıkıntı olmadı. Güncellemeden sonra bataryayı fullemiştim. Aşağıda son durumu attım. Gayet iyi bana göre. Kaç saat ekran süresi aldınız?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bendede kullanim bu sekilde guncellemeden once durum cok daha iyiydi
Ben linkten yükledim bi sıkıntı görmedim şimdilik kardeşim sifirlamadan birşey silmeden yüklüyor.merak etme yanlız değilsin bekleyeceğiz