- Adım
- Mahmut
- Cihazım
- Redmi note 3
- Konular
- 15
oreo gelse daha iyi olurdu
dün banada gelmişti güncelleme.Bugün güncelleme yok diyor.Nasıl iş anlamadımDün baktığım da güncelleme vardı bugün göremedim. Wifi de yok bulunduğum yerde. Lakin sağ üstteki 3 noktaya tıklayınca güncellemeyi indir diyorum resimdeki güncellemeyi indiriyor bu yeni gelen güncelleme mi hocamGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 noktaya tıklayıp güncellemeyi indir deyince indiriyor mu sizde de ?dün banada gelmişti güncelleme.Bugün güncelleme yok diyor.Nasıl iş anlamadım
aynen indiriyor ama neyi indirdiğini yazmıyor.3 noktaya tıklayıp güncellemeyi indir deyince indiriyor mu sizde de ?
Bana da gelmemişti ama güncellemeyi indir deyince şimdi birşeyler indirmeye başladı3 noktaya tıklayıp güncellemeyi indir deyince indiriyor mu sizde de ?
bu sürümde mi geldi hocam dün ben yükledim ama bende çıkmadı bildirim bu şekildeBenim de en çok hoşuma giden özellik umarım diğer modellere de biran önce gelir.
Arkadaslar bilgi verebilecek var mi?Guncellemeyi yukleyecegim simdi. Temiz kurulum icin ne yapmam gerekiyor? Bl kilidi acilmamis cihaz kullaniyorum.