Twrp açıkken pc cihazı okur hocam tekrar telefona atın dosyayıMerhaba arkadaşlar
miui 10 u pc ye indirip oradan telin download bölümüne attım.Teli pc ye bağlayıp teamwine recovery modda tel açıldı ancak tel e attığım zip dosyası görünmüyor ve geride çıkamıyorum recovery moddan.ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.
Sorunu tam anlayamadım ama youtube a mi6 twrp install yazın adb komutları oluyor video açıklamasında ordan uygun komutu bulunSadece siyah cmd boot ekranı var pcde ve adb and fastboot yazısı var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben şimdilik sadece teli normale nasıl döndürebilirim onu istiyorum.Çünkü acil teli kullanabilmem lazım
Teşekkür ederim deneyeceğim.Sorunu tam anlayamadım ama youtube a mi6 twrp install yazın adb komutları oluyor video açıklamasında ordan uygun komutu bulun
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Twrp moddaki seçenekleri hatırlamıyorum ama restart reboot tarzı bi seçenek olması lazım ordan reboot systemi seçerseniz telefon yeniden başlarTeşekkür ederim deneyeceğim.
bana twrp moddan nasıl çıkabileceğimi söylerseniz çok memnun olurum.
yardımcı olacak kimse yokmu acaba
Sizin telefonda rom silinmiş benim anladığım. Twrp de instal seçeneği ile telefonun hafızasına attğınız romu tekrar kurun.yeniden başlat var ona tıkladığımda sistem-kapat-recovery-bootloader var
kapat ı denedim recovery i denedim
is yüklü değil yeniden başlatmak istediğinize eminmisiniz diyor evet diyorum fastboot ta açılıyor