- Adım
- Asilombard
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 5
Bana da geldi güncelleme yapıyorum doğal ses sistemi falan diyor bakacağız bakalım nasıl mış
Neşeme neşe kattınız SKORPİ hocam. Allah ömrünüze ömür katsın.Hocam Türkiye de yaklaşık 120 Milyon cep telefonu var ve bunların yine yaklaşık %70 i akıllı tabir ettiğimiz cihazlar ve bu akıllı telefonları kullananların tahmin edin bakalım, sizce yüzde kaçı akıllı?
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Aminn cümlemizin inşallah hocam... %95 i değil hocam bu aradaNeşeme neşe kattınız SKORPİ hocam. Allah ömrünüze ömür katsın.
Valla görünen o.Aminn cümlemizin inşallah hocam... %95 i değil hocam bu arada
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Hocam müzik dinlerken kilit ekranında yeni bir mesajınız var olarak görünüyor nasıl düzelttiniz yardımcı olursanız sevinirim gerçekten teşekkürler şimdidenAyarlarını buldum düzelttim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayarların yerini bulup düzelttim açılıp kapanıyormuş
Gelişmiş ayarlara giriyorsun kardeşim oradan kilit ekranında kısmına giriyorsun ayarları oradan kafana göre ayarlıyorsun iyi günler kardeşimHocam müzik dinlerken kilit ekranında yeni bir mesajınız var olarak görünüyor nasıl düzelttiniz yardımcı olursanız sevinirim gerçekten teşekkürler şimdiden
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayarlar ses bölümünün en alt kısmından kapatabiliyorsun çok sinir bozucu bende kapattım hiçbir ses açık değil.Galeriden fotoğraf silerken çıkan sesi nasıl kapatacağım?