Yardım Mi 6 Kayıp!

BirolAral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baral
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
21
Arkadaşlar dayımın Mi 6 cihazı arabadan çalınmış. Cihaz şuan kapalı. Ne hatlara ( çift sim kullanıyordu. ) ne de Find Mi üzerinden cihaza ulaşılabiliyor. Bu konuda öneri vb. yardımı dokunabilecek var mı?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
cantara hocama ek olarak şunu söylemek istiyorum, bazı yöntemlerle mi hesabı bypass edilebilir. Bunu yapabilen birkaç telefoncu var. Elime bu şekilde bir cihaz gelirse size bilgi veririm.

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Bootloader kilidi kapalıysa kullanılabilir hale getiremez hocam.

Bypass falan yapsa hocam o zaman çaresi var mı başımıza gelirse falan bilelim
[doublepost=1530705615,1530705562][/doublepost]
cantara hocama ek olarak şunu söylemek istiyorum, bazı yöntemlerle mi hesabı bypass edilebilir. Bunu yapabilen birkaç telefoncu var. Elime bu şekilde bir cihaz gelirse size bilgi veririm.

Soruma sormadan cevap aldım teşekkürler

Oyla:

BirolAral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baral
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
21
Bootloader kilidi kapalıysa kullanılabilir hale getiremez hocam.

Alındığı gibi kullanılıyordu hocam. Bt vs. işlem yapılmadı hiç. Mi Cloud üzerinden sürekli izlemedeyim.

Oyla:

BirolAral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baral
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
21
Öncelikle geçmiş olsun.. Cihazı çalan kişi recovery kısmından format atar ise Google hesabı veya mi hesabı ile takip edip yer belirleme yapamazsınız çünkü hesap verileri sıfırlanır.. Kardeşimin başına geldiğinde emniyete gidip bilişim den talepte bulunarak cihazı çalıntı olarak işletin. Telefonu açan kişiye bu cihaz kullanılamaz vs gibisinden uyarı mesajı gidecektir veya açıldığı zaman imei geçersiz diyerek işlem yaptırmaz cihaz tabi bunda emniyetin konu üzerinde durması da önemli kolaylıklar dilerim

O işlemi kolay yapabileceklerini düşünmüyorum. Ayrıca diyelim yaptılar..

Şimdi benim anlamadığım 2 hafta kadar önce ben cihazımı recover moda alıp sıfırlamıştım, açıldığında benden mi hesabımı ve şifremi yine istedi yani benim dışımda biri telefonu aynı yol ile sıfırlasa kullanamaz, mi Flash ile rom yüklemeye çalışsa bl kilidi kapalı olduğu için rom da atamaz çalan kişi hangi yolla cihazı kullanabilecek hale gelirebilir.

Bundan da umudum var... :)

Oyla:
Üst Alt