Soru Mi 6 Kamera ciddi ciddi sorun

KarabeY

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Samsung S4
Konular
3
Arkadaslar malum bircogumuz ayni goruste. Karanlikta cok kotu cekim var. Bazen gunduz bile boyle oluyor.
Valla 5 yil S4 kullandim. Onun kamerasinin yanina yaklasamaz. Kimse soyke iyi boyke iyi demesin. Ben manuel falan ugrasamam. Direk basip cekerim. O kadar marka arasindan xiaomi markadan baska almam dedim. Yemin ediyom mi note 3 veya mi6 alcam dedim. Mi6 ya zorladim butcemi. Ama yemin ediyom moral bitik ya. Yaw s4 2 el 300 400 e satiliyor. Biryerde bi yanlislik var kesin. Note 3 ile mi 6 kamera donanim ayni mesela. Note 3 u kamerasi daha iyi diyolar.
Arkadas 12 mp kamera az deil ya. Herseyi tamamda kamera boyle olmamaliydi.
Sonuc olarak bu sorun yazilimla mi yoksa donanimlami duzelir. Siz ne diyorsunuz. Ayrica geri bildirim de yaptim. Off ki ne offff...

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25
Fotolar guzel. Mesela yakinlastirinca camurlasiyorya. Onada takiyorum.
Kardeş sen git bir profesyonel makina al ne bekliyorsun cep tel kamerasından. En iyisi bile dslr makinaya yaklaşamaz lens üzerinden mi zoom yapıyo cep tel kameralarında zoom u unut tavsiyem manuel teli yakınlaştır yada sat s4 al 300e.

Oyla:

KarabeY

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Samsung S4
Konular
3
Kardeş sen git bir profesyonel makina al ne bekliyorsun cep tel kamerasından. En iyisi bile dslr makinaya yaklaşamaz lens üzerinden mi zoom yapıyo cep tel kameralarında zoom u unut tavsiyem manuel teli yakınlaştır yada sat s4 al 300e.
Kardes cok haklisin. Mi 6 kamerayi sorun etmekle cok ileri gittim. Aliskanliklardan kolay vazgecilmiyor. S4 u o nedenle ornek gosterdim. Neticede 2000tl ye bu kadarlik kamera. Dlsr makine daha mantikli. Neyse konuyu anlayip yardimci olan arkadaslara cok tesekkur ederim.

Oyla:

Melike77

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Melike
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
1
Xiaomi mi6 kullanicisiyim yaklaşık 1 buçuk aydır. Telefon ilk 2 hafta şarj konusunda harikaydı, hiç bir şekilde hızlı şarj düşmesi falan yaşanmıyordu ve %50 şarjla günü bitiriyordum. Şimdi ise telefonu kullanmadığım halde %30 sarj düşümü oluyor. Kullandığım zaman ise su gibi akıp gidiyor. Neden kaynaklanıyor acaba?

Oyla:

Dallasss42

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Arkadaslar malum bircogumuz ayni goruste. Karanlikta cok kotu cekim var. Bazen gunduz bile boyle oluyor.
Valla 5 yil S4 kullandim. Onun kamerasinin yanina yaklasamaz. Kimse soyke iyi boyke iyi demesin. Ben manuel falan ugrasamam. Direk basip cekerim. O kadar marka arasindan xiaomi markadan baska almam dedim. Yemin ediyom mi note 3 veya mi6 alcam dedim. Mi6 ya zorladim butcemi. Ama yemin ediyom moral bitik ya. Yaw s4 2 el 300 400 e satiliyor. Biryerde bi yanlislik var kesin. Note 3 ile mi 6 kamera donanim ayni mesela. Note 3 u kamerasi daha iyi diyolar.
Sonuc olarak bu sorun yazilimla mi yoksa donanimlami duzelir. Siz ne diyorsunuz. Ayrica geri bildirim de yaptim. Off ki ne offff...
Hocam bende mi 6 kullanıyorum şu lanet olası oreo 8 gelene kadar mükemmel resimler cekiyodum ama bu güncellemeden sonra gerçekten kamerada ciddi sorunlar var büyük bi sabırla güncelleme bekliyorum

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Skywriter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
Valla 5 yil S4 kullandim. Onun kamerasinin yanina yaklasamaz. KNote 3 u kamerasi daha iyi diyolar.

Hadi KNote 3 ile kıyas edersen belki falan derim de, zira lenovonun kamera sensörleri falan da iyi ama s4 ile kıyas edip acımasızlık etmişin be mübarek adam. Bu kadar gömmeyin Allah için. Tabii ki yazılımsal, yani kamera uygulamasından kaynaklı kronik bir sorun var ama Google Camera ile çekilen resimler cihazın müthiş lens ve sensörlere sahip olduğunu gösteriyor. xperia z5 ve XZ kullanan biriyim ve bunların kamerası canavar gibiydi sözde. Ben Google Camera ile mi6 nın fotoğraf kalitesinde olmak istediği yere vardığını müşahade etmiş oldum.
İpucu - Google Camera bu linkteki ipuçlarına göre gerekli değişiklikleri yap pişman olmazsın. s4ün yanına yaklaşamaz dediğin için de hicap duyarsın.

Oyla:

bjkahmet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8
Konular
2
cidden anlamıyorum. kimse kamerasına uçuyor kaçıyor acayip fotoğraflar çekiyor demedi ki.
işlemci güçlü, batarya performansı iyi arayüzü kullanışlı fiyat/performans olarak ciddi anlamda iyi bir telefon.

hem sudan ucuz olsun hem uçsun telefon. nasıl olacak?
yani zaten telefon normal şartlarda sudan ucuz yurt dışı mantığına göre (350 dolar civarı)

ama hala s4le onunla bununla karşılaştırıyorsanız o cihazları kullanmanız sizin için daha faydalı olacaktır.

Oyla:

erkip43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
lg g3 d855
Konular
0
Kameranın nesi var ki hata nedir

Oyla:

erkip43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
lg g3 d855
Konular
0
He pardon karanlıkta sıkıntı var evet o diyafram aralığı ile alakalı ı phone de de aynı sıkıntılar var ya bende lg g3 kullanmıştım gece çekimi daha iyi ama sabah hiç bi kamera su dökemez mi 6 ya bence

Oyla:
Üst Alt