Soru Mi 6 için önerebileceğiniz romlar

GodHand

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
14
İlk defa farklı bir rom kullanma kararı aldım.Bu konuda tecrübeli olan arkadaşların önerilerini bekliyorum.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
İlk defa farklı bir rom kullanma kararı aldım.Bu konuda tecrübeli olan arkadaşların önerilerini bekliyorum.

Oyla:

ahmetkboz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Boz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci Lise
Konular
20
Şarj durumu eu rom ile kıyaslandığında nasıldır hocam?
İkisinide kullandim fakat pek bir fark algilamadim (cihaz mi 6 2 senelik pil biraz bitti sarj dongusu 600 lerde ondan mutevellet de olabilir) fakat forumda beta veya stabil arasinda cok fark yasayan görmedim xiaomi.eu dan sikayet edende gormedim cok saf ve guzel bir rom :))

Oyla:

hardnrocker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi6 6-64
Konular
8
İkisinide kullandim fakat pek bir fark algilamadim (cihaz mi 6 2 senelik pil biraz bitti sarj dongusu 600 lerde ondan mutevellet de olabilir) fakat forumda beta veya stabil arasinda cok fark yasayan görmedim xiaomi.eu dan sikayet edende gormedim cok saf ve guzel bir rom :))
Arkadaşlar, en son miui 10 v10.4.2.0 kararlı kurmuştum. Telefon yavaşladı biraz. Güncel eu rom atmak istiyorum. Ayrıca vodafone kullanıyorum, lte ile indirme hızı 1-2mbps. 3G ile kullanınca 5mbps i pek geçmiyor. Vodafone aradım durumu bildirdim, bir ayar yaptılar, telefonu kapatıp açtırdılar fakat durum değişmedi. Ondan da yenilemek istiyorum. Kararlı önereceğiniz hangi sürüm eu rom var? 20.3.26 yı indireyim mi hocam? TWRP olarak şu an 3.2.2.0 güncelleme gerek var mı?

Oyla:

ahmetkboz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Boz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci Lise
Konular
20
Arkadaşlar, en son miui 10 v10.4.2.0 kararlı kurmuştum. Telefon yavaşladı biraz. Güncel eu rom atmak istiyorum. Ayrıca vodafone kullanıyorum, lte ile indirme hızı 1-2mbps. 3G ile kullanınca 5mbps i pek geçmiyor. Vodafone aradım durumu bildirdim, bir ayar yaptılar, telefonu kapatıp açtırdılar fakat durum değişmedi. Ondan da yenilemek istiyorum. Kararlı önereceğiniz hangi sürüm eu rom var? 20.3.26 yı indireyim mi hocam? TWRP olarak şu an 3.2.2.0 güncelleme gerek var mı?
Twrpye gerek yok ama eu rom olarak 20.3.26 yı önermem bir sonraki güncellemeyi beklersen daha memnun kalırsın şuan sekme açmada ve ayarlar menüsünde optimizasyon sıkıntısı var bir sonraki güncellemede düzeltirler diye umuyorum :)

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Twrpye gerek yok ama eu rom olarak 20.3.26 yı önermem bir sonraki güncellemeyi beklersen daha memnun kalırsın şuan sekme açmada ve ayarlar menüsünde optimizasyon sıkıntısı var bir sonraki güncellemede düzeltirler diye umuyorum :)

Galiba 20.3.26 son MIUI 11 sürümü hocam. Çünkü miroom sitesinde android 9 kullanan cihazlar için son MIUI 11 sürümü bu demişti . Büyük ihtimal eu içinde geçerlidir. Tüh bende kuracaktım bunu ama sıkıntılı demekki.

Oyla:

ahmetkboz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Boz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci Lise
Konular
20
Galiba 20.3.26 son MIUI 11 sürümü hocam. Çünkü miroom sitesinde android 9 kullanan cihazlar için son MIUI 11 sürümü bu demişti . Büyük ihtimal eu içinde geçerlidir. Tüh bende kuracaktım bunu ama sıkıntılı demekki.
Eğer miui 12 beklenecek ise cok üzücü cunku beta tester romlar nisan sonu yayinlanacak tam sürümler haziranda, ama ben açıkçası mi 6 yi birakmazlar diye düşünüyorum oldukça güçlü ve kaliteli bir cihaz forumda bazi arkadaslar yazmiş eskidi felan diye şuan piyasada aldiginiz yeni seri telefonlara bin basar 2 sene once aldigimda üstüne rakip yoktu şuan biraz biraz eskimeye başladi fakat bende deji pile geçip galiba sonsuza kadar mi 6 kullanmayi duşunuyorum , zaten performans gerektiren bir iş yapmiyorum arayüzde ve gunluk uygulama kullanmadada sıkıntısı yok ,bazıları ekran kücük iste bazzle ( ekran kasa orani ) düşük diye ağliyorlar fakat onlar gitsin mtk işlemcili custom yazilima kapali cihazlar alsinlar 2 seneye görüşürüz bakalim kim daha performansli :))

Oyla:
Üst Alt