Hocam ben o rom u şimdi indirdim. Üstte de yazdığından, sorunsuzdur diye düşündüm. Rom çok eskidi ve dediğim gibi operatör içi hız sorunu yaşıyorum. Peki güncel, stabil olarak hangisini önerirsiniz? Yoksa kurayım geçeyim, yenisini yayınlanınca ona geçerim?Twrpye gerek yok ama eu rom olarak 20.3.26 yı önermem bir sonraki güncellemeyi beklersen daha memnun kalırsın şuan sekme açmada ve ayarlar menüsünde optimizasyon sıkıntısı var bir sonraki güncellemede düzeltirler diye umuyorum
Eğer miui 12 beklenecek ise cok üzücü cunku beta tester romlar nisan sonu yayinlanacak tam sürümler haziranda, ama ben açıkçası mi 6 yi birakmazlar diye düşünüyorum oldukça güçlü ve kaliteli bir cihaz forumda bazi arkadaslar yazmiş eskidi felan diye şuan piyasada aldiginiz yeni seri telefonlara bin basar 2 sene once aldigimda üstüne rakip yoktu şuan biraz biraz eskimeye başladi fakat bende deji pile geçip galiba sonsuza kadar mi 6 kullanmayi duşunuyorum , zaten performans gerektiren bir iş yapmiyorum arayüzde ve gunluk uygulama kullanmadada sıkıntısı yok ,bazıları ekran kücük iste bazzle ( ekran kasa orani ) düşük diye ağliyorlar fakat onlar gitsin mtk işlemcili custom yazilima kapali cihazlar alsinlar 2 seneye görüşürüz bakalim kim daha performansli )
Yani benim cihazim rootlu ve baya modül deniyorum kendimi geliştirmek için fakat bu son eu.beta 20.3.26 ya geçebilirsiniz oyle kullanilamiyacak bir tarafi yok tabiki sadece arada menülerde framerate kaçıyor onuda düzeltmek çok zor degil haber de çok sevindirici apple in 5 s tutkunlarina özel yaptigi iphone se gibi yapmayi planliyor galiba xiaomi , kendileri bir müşteri daha kazandiHocam ben o rom u şimdi indirdim. Üstte de yazdığından, sorunsuzdur diye düşündüm. Rom çok eskidi ve dediğim gibi operatör içi hız sorunu yaşıyorum. Peki güncel, stabil olarak hangisini önerirsiniz? Yoksa kurayım geçeyim, yenisini yayınlanınca ona geçerim?
Bu arada arkadaşlarım mi6 ya hala bayılıyor bende görünce. Fiyatları saçma şekilde pahalı. İkinci ellerine bile yanaşılmıyor. Özellikle boyut olarak beğeniyorlar. Sonra kamera ve videolara verilen galerideki efektlere bayılıyorlar. Bizim gibi düşünenlere şu haber var:
Yani benim cihazim rootlu ve baya modül deniyorum kendimi geliştirmek için fakat bu son eu.beta 20.3.26 ya geçebilirsiniz oyle kullanilamiyacak bir tarafi yok tabiki sadece arada menülerde framerate kaçıyor onuda düzeltmek çok zor degil haber de çok sevindirici apple in 5 s tutkunlarina özel yaptigi iphone se gibi yapmayi planliyor galiba xiaomi , kendileri bir müşteri daha kazandi
Eğer miui 12 beklenecek ise cok üzücü cunku beta tester romlar nisan sonu yayinlanacak tam sürümler haziranda, ama ben açıkçası mi 6 yi birakmazlar diye düşünüyorum oldukça güçlü ve kaliteli bir cihaz forumda bazi arkadaslar yazmiş eskidi felan diye şuan piyasada aldiginiz yeni seri telefonlara bin basar 2 sene once aldigimda üstüne rakip yoktu şuan biraz biraz eskimeye başladi fakat bende deji pile geçip galiba sonsuza kadar mi 6 kullanmayi duşunuyorum , zaten performans gerektiren bir iş yapmiyorum arayüzde ve gunluk uygulama kullanmadada sıkıntısı yok ,bazıları ekran kücük iste bazzle ( ekran kasa orani ) düşük diye ağliyorlar fakat onlar gitsin mtk işlemcili custom yazilima kapali cihazlar alsinlar 2 seneye görüşürüz bakalim kim daha performansli )
Normal. Yeni cihaz aldırmak için bunların hepsi.Mi6 gerçekten çok güçlü bir cihaz,en ufak bir kasma gecikme gibi sorunları yok.Redmi serilerine güncelleme geliyor fakat bu cihaza neden gelmiyor onu anlamış değilim .