Soru Mi 6 için önerebileceğiniz romlar

GodHand

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
14
İlk defa farklı bir rom kullanma kararı aldım.Bu konuda tecrübeli olan arkadaşların önerilerini bekliyorum.

hardnrocker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi6 6-64
Konular
8
Twrpye gerek yok ama eu rom olarak 20.3.26 yı önermem bir sonraki güncellemeyi beklersen daha memnun kalırsın şuan sekme açmada ve ayarlar menüsünde optimizasyon sıkıntısı var bir sonraki güncellemede düzeltirler diye umuyorum :)
Hocam ben o rom u şimdi indirdim. Üstte de yazdığından, sorunsuzdur diye düşündüm. Rom çok eskidi ve dediğim gibi operatör içi hız sorunu yaşıyorum. Peki güncel, stabil olarak hangisini önerirsiniz? Yoksa kurayım geçeyim, yenisini yayınlanınca ona geçerim?
Bu arada arkadaşlarım mi6 ya hala bayılıyor bende görünce. Fiyatları saçma şekilde pahalı. İkinci ellerine bile yanaşılmıyor. Özellikle boyut olarak beğeniyorlar. Sonra kamera ve videolara verilen galerideki efektlere bayılıyorlar. Bizim gibi düşünenlere şu haber var:

Ekli dosyalar

• mi6.jpg
    mi6.jpg
    401,4 KB · Görüntüleme: 27
Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Eğer miui 12 beklenecek ise cok üzücü cunku beta tester romlar nisan sonu yayinlanacak tam sürümler haziranda, ama ben açıkçası mi 6 yi birakmazlar diye düşünüyorum oldukça güçlü ve kaliteli bir cihaz forumda bazi arkadaslar yazmiş eskidi felan diye şuan piyasada aldiginiz yeni seri telefonlara bin basar 2 sene once aldigimda üstüne rakip yoktu şuan biraz biraz eskimeye başladi fakat bende deji pile geçip galiba sonsuza kadar mi 6 kullanmayi duşunuyorum , zaten performans gerektiren bir iş yapmiyorum arayüzde ve gunluk uygulama kullanmadada sıkıntısı yok ,bazıları ekran kücük iste bazzle ( ekran kasa orani ) düşük diye ağliyorlar fakat onlar gitsin mtk işlemcili custom yazilima kapali cihazlar alsinlar 2 seneye görüşürüz bakalim kim daha performansli :))

Custom MIUI geliştiren sitelerde böyle yazıyor hocam. Android 9 (mi6 ,mi6x....) son MIUI 11 sürümü olacaktır yazıyor. Ben miroom stabilin son versiyonunun yayınlanmasını bekliyorum. Eu romda miui optimizasyonu kapatma seçeneğini gizledikleri için miroom kullanıyorum. Çünkü bazı APK lar yüklerken optimizasyonu devre dışı bırakmak istiyor. Söylediklerinize katılıyorum mi6 hala çok güçlü bir cihaz ben hiç şikayetçi değilim aksine boyutu olarak memnunum 6 6.5 inç cihaza telefon denemez bu benim düşüncem :) mi6 efsanedir ve hep öyle kalacak. Bir ara Mi6 nın yeni güncel versiyonu çıkacak deniyordu eğer olursa hemen alırım.

Oyla:

ahmetkboz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Boz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci Lise
Konular
20
Hocam ben o rom u şimdi indirdim. Üstte de yazdığından, sorunsuzdur diye düşündüm. Rom çok eskidi ve dediğim gibi operatör içi hız sorunu yaşıyorum. Peki güncel, stabil olarak hangisini önerirsiniz? Yoksa kurayım geçeyim, yenisini yayınlanınca ona geçerim?
Bu arada arkadaşlarım mi6 ya hala bayılıyor bende görünce. Fiyatları saçma şekilde pahalı. İkinci ellerine bile yanaşılmıyor. Özellikle boyut olarak beğeniyorlar. Sonra kamera ve videolara verilen galerideki efektlere bayılıyorlar. Bizim gibi düşünenlere şu haber var:
Yani benim cihazim rootlu ve baya modül deniyorum kendimi geliştirmek için fakat bu son eu.beta 20.3.26 ya geçebilirsiniz oyle kullanilamiyacak bir tarafi yok tabiki sadece arada menülerde framerate kaçıyor onuda düzeltmek çok zor degil :) haber de çok sevindirici apple in 5 s tutkunlarina özel yaptigi iphone se gibi yapmayi planliyor galiba xiaomi , kendileri bir müşteri daha kazandi :):)

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Yani benim cihazim rootlu ve baya modül deniyorum kendimi geliştirmek için fakat bu son eu.beta 20.3.26 ya geçebilirsiniz oyle kullanilamiyacak bir tarafi yok tabiki sadece arada menülerde framerate kaçıyor onuda düzeltmek çok zor degil :) haber de çok sevindirici apple in 5 s tutkunlarina özel yaptigi iphone se gibi yapmayi planliyor galiba xiaomi , kendileri bir müşteri daha kazandi :):)

Bende de şuan miroom 20.3.26 yüklü ve aynı takılma bunda da mevcut sanırım çin beta da olan bir sorun o yüzden. Sonuçta bu romlar çin beta bazlı . Mesela ayarlar menüsünde aşağıya yukarı kaydırınca takıla takıla kayıyor bunun haricinde bir sorun görmedim.

Mi6 ile ilgili haberide paylaşayım umarım doğrudur :)

Oyla:

GodHand

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
14
Eğer miui 12 beklenecek ise cok üzücü cunku beta tester romlar nisan sonu yayinlanacak tam sürümler haziranda, ama ben açıkçası mi 6 yi birakmazlar diye düşünüyorum oldukça güçlü ve kaliteli bir cihaz forumda bazi arkadaslar yazmiş eskidi felan diye şuan piyasada aldiginiz yeni seri telefonlara bin basar 2 sene once aldigimda üstüne rakip yoktu şuan biraz biraz eskimeye başladi fakat bende deji pile geçip galiba sonsuza kadar mi 6 kullanmayi duşunuyorum , zaten performans gerektiren bir iş yapmiyorum arayüzde ve gunluk uygulama kullanmadada sıkıntısı yok ,bazıları ekran kücük iste bazzle ( ekran kasa orani ) düşük diye ağliyorlar fakat onlar gitsin mtk işlemcili custom yazilima kapali cihazlar alsinlar 2 seneye görüşürüz bakalim kim daha performansli :))

Mi6 gerçekten çok güçlü bir cihaz,en ufak bir kasma gecikme gibi sorunları yok.Redmi serilerine güncelleme geliyor fakat bu cihaza neden gelmiyor onu anlamış değilim .

Oyla:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
Mi6 gerçekten çok güçlü bir cihaz,en ufak bir kasma gecikme gibi sorunları yok.Redmi serilerine güncelleme geliyor fakat bu cihaza neden gelmiyor onu anlamış değilim .
Normal. Yeni cihaz aldırmak için bunların hepsi.

Oyla:
Üst Alt