Hocam, romu bulabileceğimiz bir link varmı elinizde?Epic rom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl başardın bir yol gösterResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Buyur hocamHocam, romu bulabileceğimiz bir link varmı elinizde?
Bizde bi deneyelim
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam epic rom temiz kurumla buyur linkB
Nasıl başardın bir yol göster
Eyvallah kardeşimBuyur hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam epic rom temiz kurumla buyur linkLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkürler hocam. Bu arada kısıtladığınız ayarlar neler google uygulamalarında. detay verebilirmisin.Buyur hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam epic rom temiz kurumla buyur linkLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Estağfurullah hocam Google müzik haritalar filmler onları kaldırdım başka oyun oynamıyorum ama WhatsApp ve internette aktif bir şekilde kulanıyorumTeşekkürler hocam. Bu arada kısıtladığınız ayarlar neler google uygulamalarında. detay verebilirmisin.
Mi6 da bu ekran süresi muazzam olduğundan rahatsız edecez biraz seni.
Hocam bu kısıtlamaları öbür tüm romları denemişim aldığım ekran 6 en çok 7 fir ama bununla 11 saat aldımEstağfurullah hocam Google müzik haritalar filmler onları kaldırdım başka oyun oynamıyorum ama WhatsApp ve internette aktif bir şekilde kulanıyorum
Hocam benim biyolojiyle ilgim pek yok ben sana böceklerle mutlu bir ömür diliyorum güzel yorumların için de sadece küçük bir tebessüm yeter
Hocam ne yaptınız yükledinizmi romuTeşekkürler hocam. Bu arada kısıtladığınız ayarlar neler google uygulamalarında. detay verebilirmisin.
Mi6 da bu ekran süresi muazzam olduğundan rahatsız edecez biraz seni.
Hocam ne yaptınız yükledinizmi romu