Mi 6 için bu ekran iyimi

hayro56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ChamYapragi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Başlangıç
Cihazım
Mi 6
Konular
3
Ekran sureniz gayet guzel romdan olsa gerek kaldiki o sureye daha yuzde 38 var gayet iyi
son zamanlarda bende 8 bucuk 9 bucuk arasi aliyorum ama tabiki sarj bitmis oluyo gecsek mi napsak epic rom a boyleyse

Oyla:

hayro56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
Ekran sureniz gayet guzel romdan olsa gerek kaldiki o sureye daha yuzde 38 var gayet iyi
son zamanlarda bende 8 bucuk 9 bucuk arasi aliyorum ama tabiki sarj bitmis oluyo gecsek mi napsak epic rom a boyleyse
Hocam sizin aldığınız süre de iyiymiş

Oyla:

hayro56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
tefonu sadece alo ve sms olarak kullanirsaniz 15 saat alirsiniz tabiki her turlu akilli telefon yuksek bekleme suresine sahip bu sekilde ancak ben surekli internet acik (whatsapp acik olmasi gerekiyor) artik gunumuz iletisim araci sms degil whatsapp cunku oda dofal olarak sarji yiyor gun icinde internette soef gazete dergi okumak sosyal medya pek bakmam faceboom um var sadece onada girmiyorum bile gerek yok. ise gidip gelirken muzik dinle ve gunluk butun ihtiyaclarimi alis veris dahil karsilarsam 2gun eger otun oynarsam web tarayicidan oynanan oyunlar.tada uyfulamadan oynanan oyunlar benim.icin 1 gun giidiyor bu sekilde ekran suresini artirip herseyi kisarak heleki cok cok yuksek degerler almak biraz haniltici bence
Hocam hoş konuşmusuşsun ama benim hiçbir şeyi kıstlamadığımı Mkalkan hocaya da söyledim bir fikir bildirirken lütfen biraz dikkat edelim

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
hocam.sizde konuyu acarken neleri kisitlayip neleri kisitlamadiginizi bildirirseniz bizde neye dikkat edicemizi biliriz konuda hic bi detay vermemissiniz sadece bu ekran suresi iyimidir...

bilirmisiniz bilmem biyoloji dersiyle alakali bi fikra vardir hoca ogrencilere bocek bacaji resmi koyuo bu hanci bocekdir bilin der ogrencinin biride gec kalir kapiyi vurur ve sen kimsin dediginde bacagjni gosterir kim oldugumu bil bakalim der gibi yani actiginiz konu bu fikra ile es deger boyle bi ekran suresi aldim naptim bilin bakalim:)
Bu arkadaşın sorunu değil sizin konuyu tamamen okumamanız ile alakalı hocam. Konudaki mesajları eksik okur veya hiç okumazsanız bu tür durumlara düşersiniz :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

hayro56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
hocam.sizde konuyu acarken neleri kisitlayip neleri kisitlamadiginizi bildirirseniz bizde neye dikkat edicemizi biliriz konuda hic bi detay vermemissiniz sadece bu ekran suresi iyimidir...

bilirmisiniz bilmem biyoloji dersiyle alakali bi fikra vardir hoca ogrencilere bocek bacaji resmi koyuo bu hanci bocekdir bilin der ogrencinin biride gec kalir kapiyi vurur ve sen kimsin dediginde bacagjni gosterir kim oldugumu bil bakalim der gibi yani actiginiz konu bu fikra ile es deger boyle bi ekran suresi aldim naptim bilin bakalim:)
Hocam benim biyolojiyle ilgim pek yok ben sana böceklerle mutlu bir ömür diliyorum güzel yorumların için de sadece küçük bir tebessüm yeter

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
valla benim okudugum kadariyla google.in gereksiz uygulamalarini kisitladim yazmis birde epic rom yukledim yazmis...
bende bunun kullanimlada alakali olacagini yazdim nasil kullandigin etkiler yane sadece telefondan uygulama kisitlamayla olacak is degil ki :)ekran isigini en kisiga getir wifi acik bekle sadece sms at yine yuksek.ekram.suresi alirsin kullanim bilgileri eksik ben bunu anlatiyorum.sadece
Sadece google uygulamalarını kısıtladım lafından her şeyi kısıtlamış sonucuna varmak....
Normalde sadece google uygulamalarını kısıtladım diyen biri her şeyi normal olduğu gibi kullanıyordur sonucu çıkar hocam :)
Bakış açısı böyle bişey sanırım
Neyi kısıp kullandığını söylemiş ve böyle bir sonuç çıkmış.
Arkadaşın yalan söyleyecek hali yoktur herhalde :)
Konuyu daha fazla kirletmeyelim iyi günler dilerim :)

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
hocam ben sizede anlatamadim sanirim kisitlamak baska kullanmak baska kisitladigin seylere amenna eee nasil kullandin telefonu ben bununla ilgili bilgileri eksik verdigini soyluyorum zaten kullanim.sekli ekran suresini etkiler benmi bunu anlatamiyorum acaba...

Oyla:

hayro56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
valla benim okudugum kadariyla google.in gereksiz uygulamalarini kisitladim yazmis birde epic rom yukledim yazmis...
bende bunun kullanimlada alakali olacagini yazdim nasil kullandigin etkiler yane sadece telefondan uygulama kisitlamayla olacak is degil ki :)ekran isigini en kisiga getir wifi acik bekle sadece sms at yine yuksek.ekram.suresi alirsin kullanim bilgileri eksik ben bunu anlatiyorum.sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende size olgun bir hayat yasamanizi diliyor eksik bilgi vermemenizi temenni ediyorum . basit bi mesaj yaziyoruz ergene bagliyorsunuz gercekden ilginc insanlar var hayatta...
Bak güzel kardeşim benim hakkımda fikir belirtme hakkına sahip deyilsin senin yaşını bilmiyorum ama benim 19 yaşında oğlum var o bile ergenliğin aşamasında lütfen sizden ricam konuyu kapatılım sen anlamadığın konulara girmesin okadar bazit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece google uygulamalarını kısıtladım lafından her şeyi kısıtlamış sonucuna varmak....
Normalde sadece google uygulamalarını kısıtladım diyen biri her şeyi normal olduğu gibi kullanıyordur sonucu çıkar hocam :)
Bakış açısı böyle bişey sanırım
Neyi kısıp kullandığını söylemiş ve böyle bir sonuç çıkmış.
Arkadaşın yalan söyleyecek hali yoktur herhalde :)
Konuyu daha fazla kirletmeyelim iyi günler dilerim :)

Hocam Allah herkese aynı zekayı vermemiş ondandır siz bir laftan çok şey anlarsınız başkasına sabaha kadar konuş boş sadecee ke dini yorarsın

Oyla:

hayro56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
sende basit bi soruya dogru duzgun cevap veremiyorsan herkese sert cikmazsin olur biter madem okadar yasiniz var sizde yasiniza uygun davranirsiniz olur biter bende size fikir belirttim her fikir belirtene dalga gecer gibi cevap verirseniz o tarz cevap alirsiniz ben size dalga gececeginiz bir cevap atmadim.sizde benimle o tarzda konusamazsiniz... ben size ergen demedim ergene baglamaniza gerek yok dedim
Hocam sizden özür diliyorum tamam

Oyla:
Üst Alt