- Adım
- Melih Kaan
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 0
Merhaba hocam eu beta rom yüklemek zorunlumu
Genelde yazılım sorunu oluyor hocam telefonu sıfırlarsanız yada fastboot yöntemiyle temiz kurulum yaparsanız telefon toparlayabilirmerhaba arkadaşlar 01 ocakta garantisi biten mi6m 11ocakta şarjı temelli bittiikten sonra şarja taktım parmak izi okuyucu devre dışı olarak açıldı. çokda tlfdan anlayan biri değilim 1,5-2 gün giden şarjım akşamı zor görmeye başladı home tuşu çalışmıyor parmak izi ekleme menülerde gözükmüyor.
1 donanımsal bir sorun mudur?
2 yazılımsal mı
3 bataryanın birden bu kadar performansı düşmesi normal mi
çözüm önerileriniz nelerdir.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
telefonu yedekleyip fabrika ayarlarına döndürdüm maalesef bir çözüm olmadı ben denizlideyim dediğim gibi tlfdan anlamam fastboot yöntemi de nedir bilmiyorum her hangibir tlf cuya versem yaparlar mı veya yardımcı önerileriniz var mıGenelde yazılım sorunu oluyor hocam telefonu sıfırlarsanız yada fastboot yöntemiyle temiz kurulum yaparsanız telefon toparlayabilir
Forumda konuları var basit bir olay izleyip yapabilirsiniz yada xiaomi telefondan anlayan bi arkadaşınız varsa oda yapabilir bilgisayardan yapılıyortelefonu yedekleyip fabrika ayarlarına döndürdüm maalesef bir çözüm olmadı ben denizlideyim dediğim gibi tlfdan anlamam fastboot yöntemi de nedir bilmiyorum her hangibir tlf cuya versem yaparlar mı veya yardımcı önerileriniz var mı
Mi unlock uygulamsının en son sürümünü indirin sitesinden hocam hatada öyle yazıyorBöyle bir hata aldım napmam lazımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu konuyu inceleyebilirsiniz hocam.Böyle bir hata aldım napmam lazımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.