- Adım
- Naci Ünerli
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 1
Ben yaptım güncellemeyi bana karanlık mod gelmedi aynı hâlâaynen.. MIUI 10.3.4.0 güncellemesi ile geliyor
Ben yaptım güncellemeyi bana karanlık mod gelmedi aynı hâlâaynen.. MIUI 10.3.4.0 güncellemesi ile geliyor
Şimdi tekrar dark moda girdi saate göre değişiyor sanırım. Saçma olmuşBende dün karanlık mod vardı bu sabah bir baktım normale dönmüş. Ben sevmiştim dark modu tekrar nasıl aktif edebilirim
bakalımtelefonu şarjdan alalı 1 saat 10 dakika geçtikten sonra batarya hala %100 olarak görünüyor.. benim bir önceki MIUI versiyonunda telefona hiç dokunmadığım halde yarım saat içinde batarya %98'e düşüyordu gıcık oluyordum.. batarya performansı şimdilik iyileştirilmiş gibi görünüyor ama bu şarjın gidişatına göre daha kesin bir yorum yapabilirim.. bu mesajımı da 24 saat sonra editlerim.. güncelleme konusunda kararsız olanlar varsa beklesin acele etmesin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
karanlik mod gelmedi kardes geldi diyende temalardan kaynaklidir ben fastboot kurtama modundan sifir kurulum yaptim karanlik mod gelmemisResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Benim mi6da karanlık mod yok acaba başka bi ayarını var